27.3 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

«Εξετάζει την περίπτωση του Ρενάτο Τάπια η ΑΕΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της και θέλει να είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Conference League, προκειμένου να παίζει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, αλλά και να είναι έτοιμη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μπορεί στο πρώτο φιλικό να γνώρισε βαριά ήττα από την Άλκμααρ, όμως στο δεύτερο κόντρα στην Μπέρσχοτ έδειξε καλό πρόσωπο και πήρε τη νίκη.

Το «άκυρο» για Πινέδα και η μεταγραφική ενίσχυση

Μετά την προσθήκη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, η «Ένωση» βρήκε τον πρώτο της τερματοφύλακα που λογικά θα έχει ρόλο βασικού. Ήδη τρέχουν και άλλα μεταγραφικά θέματα, όπως αυτό του Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος εκτός απροόπτου, θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Τα δημοσιεύματα για τον Πινέδα και το ενδιαφέρον από το Μεξικό συνεχίζονται, όμως η ΑΕΚ απορρίπτει τις προτάσεις που δέχεται, μιας και ο Μεξικανός έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Περού, υπάρχει ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα, για έναν ακόμη Λατίνο. Ο λόγος για τον Ρενάτο Τάπια.

Ο 29χρονος Περουβιανός χαφ, έμεινε ελεύθερος από τη Θέλτα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με το «elfutbolero», η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωσή του, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Μπάγερν, Πόρτο και Μπρέντφορντ. Ο ίδιος, αγωνίστηκε σε 25 αναμετρήσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Βίγκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό