18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εξερράγη και τραυμάτισε τον κάτοχό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε με ένα OnePlus Nord 2 5G, το οποίο εξερράγη στα χέρια του κατόχου του. Το αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το τηλέφωνο και να προκληθούν εγκαύματα στον κάτοχό του.

Το OnePlus Nord 2 5G που εξερράγη βρισκόταν στην τσέπη του κατόχου του, είχε ξεκινήσει να υπερθερμαίνεται και αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε τον κάτοχό του να το βγάλει από την τσέπη του, προκειμένου να διαπιστώσει τι συνέβαινε. Το OnePlus Nord 2 5G είχε αγοραστεί καινούριο από τον κάτοχό του στα τέλη Αυγούστου.

Η έκρηξη διέλυσε εντελώς το OnePlus Nord 2 5G και προκάλεσε τραυματισμούς στον κάτοχό του. Δεν είναι αυτό το πρώτο περιστατικό με ένα smartphone τέτοιο, για την ακρίβεια είναι το τρίτο ανάλογο περιστατικό μέσα σε χρονική περίοδο δύο μηνών. Σε όλες τις περιπτώσεις οι εκρήξεις ήταν αδικαιολόγητες και δεν είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της φόρτισης της συσκευής.

Η OnePlus φαίνεται να θεωρεί ότι όλα αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία διερευνά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό