16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρει η «L’ Equipe»

Ειδήσεις Ελλάδα

Απαισιόδοξοι φαίνεται να είναι οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν για την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με την «L’ Equipe»

Ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει η ανανέωση και η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στη Γαλλία για την Παρί Σεν Ζερμέν!

Όσο ο 36χρονος απολαμβάνει την αποθέωση από τον κόσμο της Αργεντινής στην πρώτη συγκέντρωση της «Αλμπισελέστε» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, τόσο στην Ευρώπη οι φήμες δίνουν και… παίρνουν για το μέλλον του.

Στην Γαλλία, η «L’ Equipe» αναφέρει ότι από το περιβάλλον της Παρί Σεν Ζερμέν έχει εκφραστεί η επιθυμία να επεκτείνει το συμβόλαιο του για τουλάχιστον ακόμη μια σεζόν, αφού ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Ωστόσο, το δημοσίευμα κάνει λόγο για την επαφή των δυο πλευρών που δεν οδήγησε σε κάτι ουσιαστικό και το τελευταίο διάστημα οι πιθανότητες παραμονής του Μέσι, έχουν ελαχιστοποιηθεί κατά πολύ.

Κύρια προβλήματα για αυτό, το ενδεχόμενο επιστροφής του στην αγαπημένη του, Μπαρτσελόνα, το «παγωμένο» κλίμα που υπάρχει μεταξύ των οπαδών και του Αργεντινού αλλά και το Financial Fair Play.

Τα ποσά με τα οποία αμείβονται οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι πολύ υψηλά και σε συνδυασμό με την παραμονή των Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ που έχουν συμβόλαια και για τα επόμενα χρόνια, ίσως οδηγήσει στην έξοδο τον Λιονέλ Μέσι.

Αναμένονται εξελίξεις επί του ζητήματος, αφού όσο η αγωνιστικής περίοδος φτάνει προς το τέλος της, τόσο θα ξεκαθαρίζει και το τοπίο για το μέλλον του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Αργεντινή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό