22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξαγόρασε τους δημιουργούς του Rock Band

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα μία πολύ ενδιαφέρουσα εξαγορά από την Epic Games, η οποία ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα πως προσθέτει στο «οπλοστάσιο» της και την Harmonix, δηλαδή το studio που βρίσκεται πριν από την ανάπτυξη των Dance Central, Fuser και Rock Band.

Στην κοινή ανακοίνωση των δύο εταιρειών, η Harmonix αναφέρει πως πλέον θα συνεργάζεται με την Epic Games για να “δημιουργήσει μουσικά ταξίδια και gameplay που αφορούν το Fortnite”, αλλά δεν θα εγκαταλείψει την ανάπτυξη άλλων μουσικών game projects. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε νέα DLC για το Rock Band 4, συνεχή υποστήριξη για το multiplayer (Rivals) και νέα events για το Fuser. Μάλιστα, η Harmonix ξεκαθαρίζει πως η Epic Games δεν θα επηρεάσει καθόλου τη διαθέσιμοτητα των τίτλων της για παιχνιδοκονσόλες και μέσω της ανταγωνιστικής πλατφόρμας Steam.

Εκτός από το Fortnite, η Harmonix σημειώνει ότι θα αναζητήσουν τρόπους από κοινού με την Epic Games για να δημιουργήσουν μοναδικές μουσικές gaming εμπειρίες στο περίφημο Metaverse. Η αλήθεια είναι ότι η Epic Games έχει ήδη κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση με τις εικονικές συναυλίες των Marshmallow, Ariana Grande και Travis Scott μέσα από το Fortnite, ενώ έχει εγκαινιάσει και τη Soundwave Series που περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Harmonix]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό