22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Εξάρα οι Νέοι απέναντι στον Παναιτωλικό – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισαν οι Νέοι του Θρύλου, οι οποίοι επιβλήθηκαν του Παναιτωλικού με 6-0 στο Ρέντη για την εξ αναβολής 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Κωστούλα να κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν ευκαιρίες και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο με τον Παναγάκο να σκοράρει με κεφαλιά στο 44′ για το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ρομάν Πιτό μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση νίκη, κάτι που έκανε με δύο γρήγορα γκολ σε διάστημα δύο λεπτών, αρχικά με τον Μπακούλα να κάνει το 3-0 στο 59′ και στη συνέχεια ο Κωστούλας να πετυχαίνει και δεύτερο προσωπικό γκολ για το 4-0 στο 61′.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να είναι πιεστικοί και να δημιουργούν ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία, καταφέρνοντας να φτάσουν σε ακόμα δύο γκολ πριν από το φινάλε.

Στο 86′ ο Τουφάκης που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε με όμορφο τελείωμα το 5-0, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ρολάκης διαμόρφωσε το τελικό 6-0 για τον Ολυμπιακό.

Επόμενος αγώνας για τους Νέους του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον Άρη εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρ. Πιτό): Γεωργακόπουλος, Λιατσικούρας, Παναγάκος, Δάμα (65′ Καρκατσάλης), Πρεκατές, Μπακούλας, Πνευμονίδης (65′ Γιουσούφ), Μουζακίτης, Κωστούλας (75′ Τζαμαλής), Παπακανέλλος (75′ Τουφάκης), Αλαφάκης (81′ Ρολάκης).

Παναιτωλικός (Δ. Θεοδοσίου): Παπαζώης, Λουλουδής, Καψής, Νταλιάνης, Αδαμόπουλος, Κεχαγιάς, Παυλίδης, Μαύρος, Γιωτόπουλος, Κακιώνης, Χότζα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό