18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, Η ζωή μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ικανότητα μας να βρίσκουμε εναλλακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν στην καθημερινή μας ζωή, θα μας φανεί πολύ χρήσιμη αυτές τις ημέρες. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η συνάντηση του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του  Ταύρου (18ο 13’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε έξυπνες και ιδιαίτερα πρωτότυπες ιδέες και λύσεις στα ζητήματα  που μας απασχολούν,  σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωή μας, και αυτό θα βοηθήσει τους περισσότερους από εμάς να χαμογελάσουμε και να  βελτιωθεί σημαντικά η ψυχολογική μας διάθεση. Επίσης,  θα έχουμε θα έχουμε θετικές ειδήσεις από φίλους  , ενώ θα συναντήσουμε ξαφνικά και φίλους που έχουμε να δούμε καιρό.

Επίσης, θα υπάρξουν και  ειδήσεις που θα μας  τραβήξουν την προσοχή και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα ή έχουν σχέση με το διάστημα. Βέβαια, με τον Ουρανό πάντα υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχουμε, και αυτό δεν  είναι άλλο από την βιασύνη μας, η οποία μπορεί να μας παρασύρει χωρίς λόγος σε συναισθηματικά ξεσπάσματα θυμού, άνευ λόγου και αιτίας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Καρκίνους  και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της  όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας μας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα να ξεπεράσουν τα συναισθηματικά εμπόδια και να προσεγγίσουν και πάλι τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους και ιδιαίτερα ανατρεπτικούς τρόπους για να προωθήσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστα νέα από τους φίλους τους ή θα έχουν απρόσμενες συναντήσεις από φίλους που έχουν να δουν καιρό.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιου του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση μιας νέας επαγγελματικής συμφωνίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις στον σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να αφήσουν στην άκρη την αναβλητικότητα και να προχωρήσουν στην υλοποίηση μιας ανατρεπτικής επαγγελματικής πρότασης που θα βάλει την καριέρα τους σε νέα τροχιά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας προσεγγίσει με εξομολογητική διάθεση και να σας εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό