31 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Εξάγωνο Αφροδίτης- Ουρανού, Ξαφνικές ερωτικές ιστορίες …

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια στιγμή είναι αρκετή για να μας βγάλει από το τέλμα, να μας αλλάξει την ζωή και να μας οδηγήσει σε ευχάριστα μονοπάτια. Ας προετοιμάσουμε λοιπόν το εαυτό μας για ευχάριστες ανατροπές στις 18/04 όπου η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (13ο 49’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό το μόνο σίγουρο είναι ότι η προσωπική μας ζωή δεν θα είναι ίδια, αφού είναι πιθανό να προκύψουν  ξαφνικοί  έρωτες οι οποίοι θα μας κάνουν να δούμε την ζωή πιο όμορφη και να χαμογελάσουμε και πάλι.  Θα έχουμε ευχάριστες γνωριμίες ενώ θα έρθουμε πολύ κοντά με άτομα που δεν περιμέναμε.

Από την άλλη πλευρά θα έχουμε σημαντικές  επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν τα οικονομικά μας, ενώ μπορεί να δεχτούμε δώρα αλλά και εκπλήξεις από τους αγαπημένους μας. Σε ότι αφορά την εμφάνιση μας, μιας και η Αφροδίτη συνδέεται άμεσα με την ομορφιά , μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια τολμηρή αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση, η οποία θα μας ανανεώσει και πάνω από όλα θα μας αρέσει.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και τους Παρθένους και τους  Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία η οποία θα τους φέρει σημαντικά κέρδη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν μια απρόσμενη ερωτική περιπέτεια.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό είναι πιθανό να δεχτούν μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από ένα φιλικό τους πρόσωπο, η οποία θα τους αλλάξει ουσιαστικά την καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας ο οποίος θα τους βοηθήσει να ανανεωθούν συναισθηματικά.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να πάρουν την απόφαση και να κάνουν στροφή στην καριέρα τους, αλλάζοντας ουσιαστικά το επαγγελματικό τους προφίλ. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσουν σε ριζικές τολμηρές αλλαγές στην εμφάνιση και στο στυλ τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και ξαφνικές επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες θα τους φέρουν και σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό