25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, Με πράξεις δείξτε την αγάπη σας ..

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τις ερωτικές μας σχέσεις θα ασχοληθούμε αυτές τις ημέρες, άλλωστε ο έρωτας παίζει πάντα κυρίαρχο ρόλο στην ζωή μας, μόνο που αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ευκαιρίες στους ανθρώπους που μας δίνουν τις εγγυήσεις ότι θα είναι δίπλα μας ουσιαστικά.

Στις 13/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου (06ο 53’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, υπόσχεται ότι θα φέρει δίπλα μας ανθρώπους με τους οποίους όχι μόνο θα περνάμε όμορφα, αλλά η σχέση μας θα έχει όλες τις προοπτικές για να κρατήσει στο χρόνο.

Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο ευνοούνται οι  σχέσεις με διαφορά ηλικίας, στις οποίες όμως και τα δυο μέλη θα βγάζουν μια παιδικότητα. Σημαντικές θα είναι επίσης και οι συμβουλές που θα δώσουμε στους φίλους μας σε ότι αφορά τις προσωπικές τους υποθέσεις, και τις οποίες θα ακούσουν με προσοχή.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, θα καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ παράλληλα, θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις που αφορούν νέες  οικονομικές συνεργασίες τις οποίες μπορούμε να υπογράψουμε σε λίγες ημέρες.

Σε ότι αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους,  ενώ είναι ευνοϊκή και όσους θέλουν να προχωρήσουν σε αισθητικές παρεμβάσεις.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Τοξότες  και τους Διδύμους όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 1ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να βάλουν τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια σε σταθερές βάσεις, έχοντας την στήριξη των φιλικών τους προσώπων. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα δουν την σχέση τους με τον ερωτικό  τους σύντροφο να σταθεροποιείται, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση στην οποία θα υπάρχει διαφορά ηλικίας.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, είναι πολύ θετική για τις οικονομικές τους υποθέσεις, καθώς θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες της οικογένειας τους και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιούσια, ενώ από την άλλη πλευρά, ευνοεί και τις νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες για λίγο καιρό θα πρέπει να κρατηθούν ως επτασφράγιστο μυστικό. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα αποκτήσουν και πάλι την αυτοπεποίθηση τους, ενώ είναι πιθανό κάποιοι να ξεκινήσουν και μια κρυφή σχέση.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) ψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα τους φέρει πολύ κοντά με πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον, τα οποία θα ζητήσουν τις συμβουλές τους τόσο για τις επαγγελματικές τους υποθέσεις όσο και τα ερωτικά τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν με σοβαρότητα τα αισθήματα τους στον σύντροφο τους, ενώ είναι πιθανό αρκετοί να πάρουν την απόφαση και να κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στο χώρο της εργασίας τους με τον ενθουσιασμό αλλά και τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις και επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθούν σοβαρά με την υγεία και την εικόνα τους, ξεκινώντας αρχικά, ένα πρόγραμμα διατροφής, απώλειας βάρους και γυμναστικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό