22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Ευκαιρίες στον έρωτα …

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον τελευταίο χρόνο, εξαιτίας του covid, οι ευκαιρίες για να κάνουμε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας έχουν μειωθεί αρκετά. Γι’ αυτό και όταν η ευκαιρίες μας παρουσιάζονται, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αρπάξουμε και να εκμεταλλευτούμε την εύνοια της τύχης.

Στις 10/04 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (25ο 05’). Η όψη εξάγωνου, εκφράζει με κάθε τρόπο την λέξη ευκαιρία, γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή μιας από τις πιο τυχερές όψεις στην Αστρολογία, θα έχουμε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις και σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, θα κάνουμε τυχερές γνωριμίες, θα προχωρήσουμε σε συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες, θα περάσουμε όμορφα με τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα, είναι πιθανό να πάρουμε όμορφα δώρα από φιλικά μας πρόσωπα, θα έχουμε την κοινωνική προβολή που επιθυμούμε, το χαμόγελο και η αισιοδοξία θα επιστρέψει και πάλι στην ζωή μας, ενώ, αρκετοί είναι πιθανό να κάνουν και νέα ξεκινήματα στην προσωπική τους ζωή.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς  και τους Ζυγούς όσο και τους Λέοντες  και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Την γοητεία σας θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται ότι η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να προωθήσετε τα σχέδια σας θα είναι πολλές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια γνωριμία που θα προκύψει σε μια φιλική συνάντηση μπορεί να γίνει σχέση ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο παρασκήνιο διακριτικά κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες η οποία είναι πολύ σημαντική για την καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε σημαντικούς συμμάχους στα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία όταν υλοποιηθούν θα σας φέρουν την επιτυχία που περιμένετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να γίνει έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματική καταξίωση και οικονομικές ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, από τη μια πλευρά θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε και σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες, μαζί με την πολυπόθητη αναγνώριση. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα ζήσετε και πολύ όμορφες στιγμές στην ερωτική σας ζωή. 

ΛΕΩΝ

Με χαρά και αισιοδοξία ετοιμάζεστε να κάνετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Δία που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας παρουσιασθεί για να προωθήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, μέσα από μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκετε μακριά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, για την οποία προσπαθούσατε εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σας.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο όμορφη και αρμονική θα κάνετε την ζωή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να κάνετε πιο αρμονική την ροή της καθημερινότητας σας τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε και σε αλλαγές στην εμφάνιση σας.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρωταγωνιστής της ζωής σας αυτές τις ημέρες είναι ο έρωτας για εσάς τους Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει στην ζωή σας μια τυχερή γνωριμία η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ενθουσιασμό και χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα σας στον ερωτικό σας σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ευχάριστη θα είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες στο σπίτι σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ενώ είναι πιθανό να λάβετε και ένα όμορφο δώρο από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φετινή χρονιά, από όποια πλευρά και αν την δείτε, είναι η χρονιά σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Δία από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με μεγάλη ευκολία τα προσωπικά επαγγελματικά σας βλέμματα, και να προβάλλετε τις επιτυχίες σας. Τυχεροί όμως θα είστε και στον έρωτα, αφού το άλλο σας μισό υπάρχει ήδη στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

Τα επόμενα βήματα σας προετοιμάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων τις οποίες θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή το καλοκαίρι. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει μυστικός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό