24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Γεννιούνται όμορφα συναισθήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Με πολύ γλυκό τρόπο και καλή διάθεση θα αποχαιρετίσουμε το φθινόπωρο και θα καλωσορίσουμε το χειμώνα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό  θα παίξει η τελευταία όψη που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας λίγο πριν ολοκληρώσει την φετινή ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς.  

Στις  30/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 24’) θα μας γεμίσει με αισιοδοξία και προσμονή.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα προσφέρουμε στον εαυτό μας στιγμές ηρεμίας , ξεκούρασης, απόλαυσης , και θα χαρούμε την παρέα των αγαπημένων μας προσώπων. Επίσης αυτές τις ημέρες είναι σημαντικό να ακούσουμε την διαίσθηση μας τόσο σε ότι αφορά τις οικονομικές μας αποφάσεις όσο και στα θέματα καρδιάς.

Από την άλλη πλευρά , θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κάνει όνειρα για την καριέρα αλλά και της προσωπικής μας ζωής, ενώ  αρκετοί από εμάς είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να δούμε και προφητικά όνειρα.  Το πιο ευχάριστο όμως για τους δικούς μας ανθρώπους είναι ότι   θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή μας πλευρά, παρόλο που θα συνεχίσουμε να είμαστε αυστηροί απέναντι τους.

Η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης  με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τόσο τους Αιγόκερους και τους  Καρκίνους όσο  και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί άλλες 2 φορές στις 05/01 και στις 24/02.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στην δουλειά τους με την σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα τους, ενώ οι επιτυχίες τους θα τους επιτρέψουν να  κάνουν πλέον όνειρα για το μέλλον. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα εκφράσουν στον σύντροφο τους τις επιθυμίες τους για το μέλλον της σχέσης τους.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, έχοντας δίπλα τους σημαντική βοήθεια από φιλικά τους πρόσωπα που μοιράζονται τα ίδια όνειρα. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα δείξουν στο ερωτικό τους ταίρι την πιο τρυφερή και ρομαντική τους πλευρά.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα τους ωθήσει να ακολουθήσουν την διαίσθηση τους στα οικονομικά τους και να προχωρήσουν σε συμφωνίες που μακροπρόθεσμα θα βγουν κερδισμένοι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα έχει θετική επίδραση στην ερωτική τους ζωή.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα τους ωθήσει να αφήσουν για λίγο πίσω τους το άγχος και τα προβλήματα που υπάρχουν στην δουλειά τους, και να απολαύσουν όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να προκύψει ένας ρομαντικός έρωτας μέσα από το χώρο της εργασίας τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό