18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη, Στον αστερισμό του έρωτα !!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο έρωτας για άλλη μια φορά θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μας. Το χεράκι της για τις ευχάριστες αλλαγές που πρόκειται να προκύψουν τις επόμενες ημέρες θα παίξει  η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους (23ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου, που θα σχηματίσει ο η Αφροδίτη με τον Άρη, ο έρωτας θα πάρει και πάλι τον ρόλο που του αξίζει στην ζωή μας, του πρωταγωνιστή, αρχικά θα μας βοηθήσει να αποκαταστήσουμε την καλή επικοινωνία ενώ θα αναζωπυρώσει και  το πάθος στην σχέση μας, άλλωστε η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού έχει την ικανότητα να αναζωπυρώνει τα πάθη. Αυτό σημαίνει ότι οι  ερωτικές προκλήσεις θα είναι αρκετές και εμείς με μεγάλη ευκολία μπορούμε να παρασυρθούμε σε ένα ερωτικό πρελούδιο.

Τα νέα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για τους δεσμευμένους οι οποίοι θα ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, και θα επαναφέρουν και πάλι το φλερτ στην ζωή τους. Ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας είτε μέσα από το φιλικό περιβάλλον είτε μέσα από το διαδίκτυο, το σημαντικό είναι πιο θα πάρει την πρωτοβουλία για να ξεκινήσει αυτή η ερωτική περιπέτεια. 

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους,  θα τους βοηθήσει να γοητεύσουν τους συνομιλητές τους κατά την διάρκεια των επαγγελματικών τους συναναστροφών και συζητήσεων. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσουν το ερωτικό πάθος στην σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση στην οποία θα κυριαρχεί το πάθος και η επικοινωνία.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους , τους υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά τους σχέδια αρκεί να κινηθούν προσεχτικά. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα έξοδα τους, ενώ κάποιοι είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον, κάτι το οποίο όμως θα πρέπει να μείνει κρυφό.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους,  μόνο ευχάριστες εξελίξεις θα τους φέρει. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα πάρουν την πρωτοβουλία και θα αναπτύξουν τα σχέδια τους σε σημαντικά άτομα του φιλικού τους κύκλου. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από γνωστούς.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους βοηθήσει να προβάλουν την δουλειά τους την πιο δυναμική τους πλευρά, ενώ στην προσπάθεια τους για να πετύχουν τους στόχους τους δεν θα διστάσουν να κινηθούν παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσουν μέσα από την δουλειά τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό