16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον …

Ειδήσεις Ελλάδα

Όνειρα και σχέδια για το μέλλον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και πάλι αυτή τη χρονική περίοδο όλοι μας, κάτι που στερηθήκαμε την τελευταία χρονιά εξαιτίας της περίεργης κατάστασης που βιώσαμε.

Υπεύθυνος για την επιθυμία μας να δούμε το μέλλον μας με πιο φωτεινά χρώματα είναι ο  Ποσειδώνας, στις 13/05 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (22ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα μας ωθήσει  να κάνουμε όνειρα για  το μέλλον και να δούμε την ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία, επίσης θα μας βοηθήσει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις ικανότητες μας. Από την άλλη θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε καλλιτεχνικά ταλέντα, θα ακούσουμε την φωνή της διαίσθησης μας, παράλληλα, θα είμαστε υποστηρικτικοί στα όνειρα και στις επιθυμίες των δικών μας ανθρώπων των αγαπημένων μας.

Επίσης, αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη από  ξεκούραση και ύπνο , ενώ, στις προσωπικές μας στιγμές θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική μας πλευρά.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά από τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού τους  Ταύρους και τους  Σκορπιούς, ενώ από τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού τους  Παρθένους και τους Ιχθύες  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου  ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.Ιδιαίτερα όσοι Ταύροι έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, οι διαισθητικές τους ικανότητες θα είναι οξυμένες σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προστατεύσετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σε ότι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και τα οικονομικά σας, ακολουθώντας την διαίσθηση σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε επιτέλους η στιγμή να ονειρευτείτε την ζωή σας με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους σας, αλλά και με άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην υλοποίηση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την πορεία  ζωής σας ήρθε η ώρα να οραματιστείτε εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να δείτε με πιο φωτεινά χρώματα το μέλλον σας και να οραματιστείτε την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και της προσωπικής σας ζωής. Επίσης, αρκετοί από εσάς αυτές τις ημέρες θα έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ύπνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχετε δίπλα σας ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς και στις ικανότητες σας.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και η καλή σας διάθεση σταδιακά επιστρέφει και αυτό φαίνεται στο χαμόγελο σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να  πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, και να ακολουθήσετε τα όνειρα σας. Η αισιοδοξία και η πίστη σας ότι όλα θα πάνε καλά θα αρχίσει να γίνεται από όλους αντιληπτή και αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στην εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον. Πολύ σημαντική θα είναι σε αυτή σας την προσπάθεια η στήριξη του συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ

Γερά στα πόδια σας πατάτε και πάλι αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στις οικονομικές σας  εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, οι οποίες θα δώσουν μια σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξαναβρείτε το χαμόγελο σας και να ξαναδείτε την καθημερινότητα σας με πιο αισιόδοξη ματιά. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον κρυμμένο σας ρομαντισμό θα εκφράσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας και να μοιραστείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο τα όνειρα που κάνετε για το κοινό σας μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε πιο ήρεμους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα  που θα προκύψουν στην δουλειά σας οι οποίες θα είναι έξυπνες και πρωτότυπες, ενώ θα λάβετε τα εύσημα από τους συναδέλφους σας για την ωριμότητα και την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες  αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , θα σας βοηθήσει να βρείτε εμπνευσμένους τρόπους για να επικοινωνήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ θα βρείτε τρόπο να αναπτύξετε και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα εκφράσετε με ποιητικό τρόπο τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την ηρεμία στο σπίτι σας θέλετε να επαναφέρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ξαναδείτε το χαμόγελο στο πρόσωπο των αγαπημένων σας προσώπων, και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει και σε αρκετά έξοδα τα οποία όμως δεν έχουν αυτήν την στιγμή καμία σημασία για εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων, να πείτε τα σωστά πράγματα την σωστή στιγμή, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι με οδηγό την διαίσθηση. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό