16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Μια αχτίδα φωτός ….

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του, να επαναφέρει τις ισορροπίες, έτσι, λίγη ώρα μετά την απαιτητική όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, και μερικές ώρες πριν την τελευταία Έκλειψη της άνοιξης, θα έχουμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Σε αυτό θα μας βοηθήσει  η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει , στις 15/05,  ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (24ο 56’). 

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα νιώσουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας, και είμαστε βέβαιοι ότι τα όνειρα που κάνουμε για  το μέλλον μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Το δυνατό μας όπλο θα είναι η αισιοδοξία, η οποία θα πηγάζει από την πίστη στον εαυτό μας , που μας δίνει η διαίσθηση μας , ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Από την άλλη πλευρά θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική μας πλευρά , εκφράζοντας παράλληλα τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες.

Επίσης, θα αισθανθούμε πολύ έντονα την ανάγκη να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε , ενώ, κάποιοι από εμάς μπορεί να δούμε και προφητικά όνειρα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά από τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού τους  Ταύρους και τους  Σκορπιούς, ενώ από τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού τους  Παρθένους και τους Ιχθύες  που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαημέρου  ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να ακούν την διαίσθηση τους  σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τα όνειρα τους, ενώ, με οδηγό την διαίσθηση τους θα πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα εκφράσουν με πράξεις τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια, με ενθουσιασμό και αισιοδοξία στο φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική τους πλευρά, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, ενισχύσει τις διαισθητικές τους ικανότητες, γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρουν για την εξέλιξη της καριέρας τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν πολύ έντονα την ανάγκη για χαλάρωση και ξεκούραση, ενώ τα όνειρα που θα δουν αυτές τις ημέρες θα είναι προφητικά.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει, εάν ακούσουν την διαίσθηση τους, να καταλάβουν τις πραγματικές προθέσεις των φίλων και των συνεργατών τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ρομαντική σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε μια φιλική συγκέντρωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό