18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, Η ζωή θέλει τόλμη !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη ζωή για να προχωρήσεις μπροστά, εκτός από γνώση και σκληρή δουλειά, χρειάζεται τόλμη και ρίσκο.

Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες , η συνθήκη είναι ιδανική, αφού λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχουμε την συνάντηση των δύο τολμηρών πλανητών του ζωδιακού.

Στις 12/05 ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (11ο 20’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα έχουμε το σθένος  να πάρουμε αποφάσεις που κυρίως για την εξέλιξη της καριέρας σας που σας μάτια των δικών μας ανθρώπων θα φαίνονται ιδιαίτερα τολμηρές, και φυσικά θα έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της έκπληξης και του αιφνιδιασμού, καθώς θα μας δοθεί η δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε την έκπληξη τους προς όφελος μας.

Επίσης θα βοηθήσει αρκετούς από εμάς να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με το παρελθόν και ιδιαίτερα με σχέσεις και συνεργασίες που δεν είναι λειτουργικές, ενώ από την άλλη  αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να εκτονώσουμε την ενέργεια μας κάνοντας τα αγαπημένα μας σπορ.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα κουβαλάνε την θετική επιρροή της όψης σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τολμηρές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα βρείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να αιφνιδιάσετε τα συγγενικά σας πρόσωπα, με τις λύσεις που θα βρείτε στα ζητήματα που τους απασχολούν. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια οικονομική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε νέους ρυθμούς έχει μπει η ζωή σας αυτή  χρονική περίοδο. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα ανατρέψει ευχάριστα την καθημερινότητα σας, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα έχει αρκετές μετακινήσεις, ενώ άλλοι είναι πιθανό να βρείτε πιο επιθετικούς επικοινωνιακά τρόπους για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρωτότυπες ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δώσει μια αρκετά τολμηρή ιδέα, την οποία εάν σχεδιάσετε σωστά θα σας αποφέρει αρκετά χρήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε μια έντονες ερωτικές στιγμές τις οποίες θα πρέπει να κρατήσετε κρυφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τους φίλους σας θα εκπλήξετε ευχάριστα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Η κίνηση σας αυτή μπορεί να αιφνιδιάσει τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, παράλληλα όμως θα έχει τον θαυμασμό και την αποδοχή. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε μια απρόσμενη πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση την οποία και πρέπει να δεχτείτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την απόφαση σας θα αιφνιδιάσετε όχι μόνο τους συνεργάτες, αλλά κυρίως τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέους δρόμους είστε έτοιμοι να χαράξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει με την προτροπή των φίλων σας να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, και να αλλάξετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Το γεγονός ότι οι πνευματικοί και οι επαγγελματικοί ορίζοντες σας θα ανοίγουν, οφείλεται κυρίως στα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας και να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία στα μάτια των άλλων θα φαίνεται ιδιαίτερα τολμηρή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το επόμενο βήμα είστε έτοιμοι να κάνετε στην ζωή σας εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια σχέση ή μια συνεργασία, και να προχωρήσετε παράλληλα σε νέα ξεκινήματα τα οποία θα σας ανεβάσουν. Την ώθηση θα σας την δώσει ένα άτομο που έχει διαφορετική φιλοσοφία ή στάση ζωής από την δική σας ή ένα άτομο το οποίο βρίσκεται εκτός χώρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αιφνίδιες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας, και παράλληλα σημαντικές ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητες σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διεκδικήσετε με τόλμη την θέση που σας αξίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές, αλλά συνάμα ευχάριστες ανατροπές θα έχετε στην ζωή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε τολμηρές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, προχωρώντας σε μια νέα συνεργασία μέσα από την οποία θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε μια τολμηρή απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας με τον σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες αλλαγές στην ρουτίνα της καθημερινότητας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας οι οποίες θα ανατρέψουν ευχάριστα τις ισορροπίες. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, να έχετε σημαντικές αλλαγές και στο χώρο της δουλειάς σας οι οποίες θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε ανατρεπτικούς τρόπους για να προωθήσετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει ξαφνικά, να πέσετε στα δίχτυα του κεραυνοβόλου έρωτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό