15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξάγωνο Άρη – Κρόνου, Η επιτυχία χτίζεται με σωστές κινήσεις …

Ειδήσεις Ελλάδα

Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσουμε και αυτή τη χρονιά, και μαζί με τον απολογισμό της να βάλουμε τους στόχους της επόμενης. Τα μαθήματα που πήραμε τα τελευταία 2 χρόνια μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος μας, αφού έχουμε την δυνατότητα να προετοιμαστούμε πιο σωστά και να κάνουμε σταθερά βήματα.

Σύμμαχος μας θα είναι στις 30/12  Άρης από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει η όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (11ο  42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε δράση, μόνο που αυτή τη φορά οι κινήσεις μας θα είναι πολύ προσεχτικά μελετημένες ώστε να μην χάσουμε άσκοπα την ενέργεια μας, αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε τα σχέδια μας σε σταθερές βάσεις , και να μείνουμε αφοσιωμένοι στους  στόχους.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας θα παίξει η  στρατηγική που θα ακολουθήσουμε, αλλά και η βοήθεια που θα έχουμε από άτομα που βρίσκονται σε καίριες θέσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση μας με τον σύντροφο μας, ενώ όσες ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Τοξότες και τους Διδύμους όσο και τους Λέοντες και τους  Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν σε σταθερές βάσεις τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, και θα κινηθούν μεθοδικά για να πετύχουν τους στόχους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πάρουν μετά από πολύ σκέψη σημαντικές αποφάσεις για την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σταθερή σχέση.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα έχουν την ευκαιρία να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις στις οποίες θα είναι συνεπείς, ενώ από την άλλη πλευρά, οι οικονομικές συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο μπορεί να μην τους δώσουν μεγάλα κέρδη, θα έχουν όμως διάρκεια στο χρόνο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους και θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, ενώ θα ζήσουν και ωραίες στιγμές στην ερωτική τους ζωή.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σταθερές συνεργασίες, έχοντας την βοήθεια σημαντικών προσώπων από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με ένα άτομο βρίσκεται στο φιλικό τους περιβάλλον ή σε μια φιλική συγκέντρωση και η οποία θα έχει γερές βάσεις και διάρκεια στο χρόνο.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να βρουν άμεσες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα έχουν ευχάριστες αλλαγές στην δουλειά τους, όπως μια προαγωγή και νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν την απόφαση να αφήσουν πίσω τους κακές συνήθειες και με την καινούργια χρονιά να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό