30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Εν μέσω Euro ο Κιλιάν Εμπαπέ καταγγέλει την Παρί Σεν Ζερμέν για υπέρογκες οφειλές

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τρέχον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έχει βρει ουκ ολίγους πρωταγωνιστές σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια και ο μεγάλος σταρ της Εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει εξαίρεση.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον λόγω των αγωνιστικών επιδόσεών του, αλλά πιο πολύ ένεκα του άσχημου τραυματισμού που υπέστη στην πρεμιέρα με την Αυστρία, με αποτέλεσμα μια προστατευτική μάσκα να γίνεται… επέκταση του προσώπου του και να τον καθιστά viral.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, και ενώ το Euro βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Εμπαπέ δεν έχει ξεμπερδέψει με την Παρί Σεν Ζερμέν. Παρά το γεγονός ότι αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και μερικές εβδομάδες, τα διαδικαστικά με τους Παριζιάνους δεν έχουν ολοκληρωθεί αφού φέρονται να έχουν οφειλές ενός πολύ μεγάλου ποσού προς τον Γάλλο σούπερσταρ.

Σύμφωνα με την «Equipe», 25χρονος σέντερ φορ θα κινηθεί νομικά κατά της πρώην ομάδας του καθώς υποστηρίζει ότι από τον Απρίλιο δεν έχει λάβει τους μισθούς του αλλά και κάποια συγκεκριμένα μπόνους που του αναλογούν. Όλα αυτά, ανέρχονται σε υπέρογκο ποσό των 100 εκ. ευρώ και ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν προτίθενται να κάνει συμβιβασμούς απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, διεκδικώντας όλα όσα δικαιούται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό