29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ενώπιον δικαστηρίου ο ράπερ Diddy

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενώπιον δικαστηρίου αναμένεται να βρεθεί ο γνωστός Αμερικανός ράπερ και παραγωγός Sean ‘Diddy’ Combs, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ τις τελευταίες εβδομάδες μετά τη διαρροή του βίντεο όπου φαίνεται να κυνηγάει και να χτυπάει πρώην σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, που επικαλείται σχετικό δημοσίευμα του CNN, ο Diddy είναι αντιμέτωπος πλέον με ποινικές κατηγορίες, την ώρα που αναμένεται να συγκροτηθεί σώμα ενόρκων στη Νέα Υόρκη, για να ξεκινήσει η δίκη του.

Το σώμα των ενόρκων, ειδικότερα, θα αναλάβει να πάρει καταθέσεις από πρώην συντρόφους του αλλά και από καταγγέλλουσες για να δει εάν ευσταθούν οι κατηγορίες περί σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης, καθώς και του τράφικινγκ.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ετοιμάζεται να ασκήσει ενδεχομένως δίωξη κατά του Diddy, καθώς οι κατήγοροι του δημοφιλούς ράπερ έχουν ενημερωθεί ότι θα μπορούσαν να κληθούν να καταθέσουν ενώπιον ενόρκων στη Νέα Υόρκη.

Ο ράπερ και παραγωγός έχει κατονομαστεί σε οκτώ αγωγές που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση και τράφικινγκ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι πιθανοί μάρτυρες δεν έχουν ακόμη προετοιμαστεί για να καταθέσουν στην εισαγγελία, καθώς οι ερευνητές της Εθνικής Ασφάλειας εξακολουθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να συγκεντρώνουν στοιχεία για την υπόθεση.

Μια πηγή δήλωσε στο CNN ότι οι αστυνομικοί προσπαθούν να «δέσουν» το κατηγορητήριο σε βάρος του ράπερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό