28.1 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ στο φιλικό Ολυμπιακός – Ατρόμητος – Σκόρερ ο Γιαζίτσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρου του Ρέντη. Φυσικά δεν υπήρχε διάθεση για πολλά και από τις δυο πλευρές και η αναμέτρηση διεξήχθη σε βαρύ κλίμα λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Μάλιστα πριν από τη σέντρα του φιλικού αγώνα τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 31χρονου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 με γκολ μάλιστα στο 5ο λεπτό του Γιουσούφ Γιαζίτσι, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με την ερυθρόλευκη φανέλα έστω και σε φιλικό αγώνα. Για τον Ατρόμητο υπήρξε πρόβλημα με τον Καρλίτος, αφού ο έμπειρος φορ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά και έγινε αλλαγή. Μένει να φανεί τις επόμενες μέρες η σοβαρότητα της κατάστασης του επιθετικού της ομάδας του Περιστερίου και το πότε θα είναι διαθέσιμος. Θυμίζουμε πως αυτό Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδας, λόγω των εθνικών και των αγώνων που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο. 

Ολυμπιακός: Αναγνωστόπουλος (46′ Μπότης), Κοστίνια (65′ Ορτέγκα), Ανδρούτσος (65′ Ροντινέι), Τανούλης, Μπιανκόν, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λόλης, Παπακανέλλος, Βέλντε, Γιαζίτζι (65′ Έσε)

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης (46′ Κοσέλεφ), Κίνι (46′ Μουντές), Σταυρόπουλος (60′ Μπρόρσον), Μανσούρ (45′ Τσακμάκης), Αθανασίου (46′ Πομόνης), Ουεντραόγκο (46′ Χότζα), Γκονθάλεθ (46′ Καραμάνης), Μπάκου (46′ Αργυρίου), Μίχορλ, Ουάρντα (36′ Βρακάς), Καρλίτος (15′ λ. τρ. Φαν Βέερτ)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό