27.7 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Εντός έδρας προπονήσεις στο Wimbledon για την Έμα Ραντουκάνου με στιλ… αγγλικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αγγλία κινείται σε ρυθμούς… Euro 2024 και αυτό έγινε αντιληπτό και από την εμφάνιση της νεαρής τενίστριας, Έμα Ραντουκάνου, η οποία στην καθιερωμένη προπόνησή της ενόψει Wimbledon, αποφάσισε να δώσει και εκείνη με την σειρά της το μήνυμα της πρόκρισης κόντρα στους Σλοβάκους για την φάση των «16». 

Η Ραντουκάνου ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό για την αναμέτρηση της εθνικής της κόντρα στην Σλοβακία για την φάση των «16» του θεσμού, η οποία είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς αν τα «λιοντάρια» ηττηθούν, θα αποκλειστούν από την συνέχεια της διοργάνωσης. Η τενίστρια, αποφάσισε να αναρτήσει και ένα story στο Instagram γράφοντας: «Πάμε Αγγλία!». Το Wimbledon ξεκινά την Δευτέρα (01/07). 

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι ενδεκάδες της Αγγλίας και της Σλοβακίας έχουν γίνει γνωστές εδώ και λίγη ώρα, με το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να παρατάσσεται με βασικό τον νεαρό Κόμπι Μέινου, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα των «λιονταριών». Από το… αντίπαλο στρατόπεδο, οι παίκτες του Καλζόμα Φρανσέσκο, θα προσπαθήσουν να παίξουν στην κόντρα τους Άγγλους. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 στις 19:00. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό