13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εντυπωσιακό trailer για την animated ταινία του Guillermo del Toro

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τον περασμένο Ιανουάριο είχαμε να δούμε υλικό για την επερχόμενη animated μεταφορά του Pinocchio από τον Guillermo del Toro στο Netflix, και τώρα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο σοβαρό trailer που επιβεβαιώνει το αρκετά σκοτεινό και συνάμα καλαίσθητο στυλ του σκηνοθέτη.

Η animated έκδοση του Pinocchio θα ακολουθήσει την stop-motion τεχνική και πρωταγωνιστούν σε αυτήν οι Gregory Mann (Pinocchio), Ewan McGregor (Cricket) και Da Bradley (Gepetto). Ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro μας έχει δώσει στο παρελθόν σπουδαία δείγματα της αισθητικής του (π.χ. Pan’s Labyrinth, The Shape of Water) και έχει χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο project ως μία από τις πιο παθιασμένες δουλειές του.

Μετά από χρόνια που το έβλεπα ως ένα project – όνειρο, βρήκα τον τέλειο συνεργάτη στη Netflix. Αφιερώσαμε αρκετό χρόνο για να επιλέξουμε το καλύτερο cast και τα μέλη της παραγωγής, και είμαστε ευλογημένοι με την συνεχή υποστήριξη της Netflix για να προχωρήσουμε το project με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλοι μας λατρεύουμε το animation και πιστεύουμε ότι αυτό είναι το κατάλληλο μέσο για να αφηγηθούμε ξανά μια κλασική ιστορία με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία που θα το δούμε στο Netflix, αλλά αναμένεται την φετινή περίοδο των εορτών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό