14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εντυπωσιακή αύξηση 82% στις πωλήσεις και 11 εκατ. τεμάχια για το God of War Ragnarok

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στην παραγωγή του PS5 (και γενικότερα όλων των ηλεκτρονικών συσκευών) αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο τελευταίο τρίμηνο του 2022, καθώς η Sony κατέγραψε 82% αύξηση στις πωλήσεις της παιχνιδοκονσόλας σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο (Οκτώβριος – Δεκέμβριος) του 2021!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πούλησε 7.1 εκατομμύρια PS5 και πλέον οι συνολικές πωλήσεις της παιχνιδοκονσόλας έχουν ξεπεράσει τα 32 εκατομμύρια από το λανσάρισμα της. Με αυτόν τον ρυθμό, θεωρείται πλέον αρκετά εφικτός ο στόχος των 37 εκατ. ώσπου να ολοκληρωθεί το τρέχον οικονομικό έτος (Μάρτιος 2023).

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τρομερή αύξηση στις πωλήσεις του PS5 οδήγησαν σε εξίσου μεγάλο τζίρο για το τμήμα Game & Network της εταιρείας, ο οποίος έφτασε τα $9.7 δισ. Ο τομέας του gaming είναι σαφέστατα ο πιο σημαντικός για τη Sony, καθώς ο τζίρος είναι σχεδόν τριπλάσιος από το δεύτερο πιο κερδοφόρο τμήμα, αυτό των αισθητήρων κάμερας ($3.24 δισ.).

Εξάλλου, αξίζει να σημειώσουμε ότι το God of War: Ragnarok ξεπέρασε τα 11 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως μέσα σε μόλις 4 μήνες και η λογική λέει ότι θα ξεπεράσει με άνεση τις συνολικές πωλήσεις του God of War (2018) που έφτασε τα 23 εκατομμύρια.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό