24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Εντυπωσιάζει το κινεζικό copy-paste του Range Rover

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Chery πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα SUV, το Fulwin T11, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Τσενγκντού.

Το μεγάλο SUV έχει προκαλέσει συγκρίσεις με το Range Rover λόγω των σχεδιαστικών του στοιχείων, όπως οι προβολείς LED και τα φώτα ημέρας που μοιάζουν με το Range Rover Sport.

Ωστόσο, η Chery έχει καταβάλει προσπάθειες για να δώσει στο T11 μια ξεχωριστή ταυτότητα, ιδιαίτερα με τη μοναδική μπροστινή μάσκα που διαθέτει κάθετες ασημένιες λάμες.

Το πλευρικό προφίλ του SUV και η διχρωμία του χρώματος προκαλούν επίσης μια αίσθηση πολυτέλειας που μοιάζει με την Mercedes-Maybach GLS.

Κάτω από το καπό, το Fulwin T11 θα διαθέτει το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης C-DM της Chery, συνδυάζοντας έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,5 λίτρων με δύο ηλεκτροκινητήρες.

Αυτή η ρύθμιση θα παρέχει συνδυασμένη αυτονομία έως 1.400 χλμ. και μόνο ηλεκτρική αυτονομία περίπου 200 χλμ.

Ο σχεδιασμός του SUV περιλαμβάνει κομψά πίσω φώτα που συνδέονται με μια φωτεινή μπάρα, χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία και ζάντες με σφιχτές αιχμές, χωρίς ορατές απολήξεις, δίνοντάς του μια καθαρή, μοντέρνα εμφάνιση.

Παρά κάποια σχεδιαστικά στοιχεία που θυμίζουν πολυτελή SUV, το T11 διατηρεί το δικό του χαρακτήρα και είναι έτοιμο να κάνει ένα δυνατό ντεμπούτο στην κινεζική αγορά αυτοκινήτου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό