23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εντοπίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 865

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Asus είναι έτοιμη να ανανεώσει για τρίτη φορά την πρότασή της στην gaming smartphone κατηγορία, με το Asus Rog Phone 3. Έχει ήδη συζητηθεί πολλές φορές με τις πρώτες επιβεβαιώσεις για την ύπαρξή του, μαζί με κάποιες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Σήμερα επιστρέφει στα φώτα της δημοσιότητας καθώς εντοπίστηκε στο Geekbench και στη βάση δεδομένων του WiFi Alliance.

Το smartphone που έκανε πέρασε από το Geekbench, προσδιορίζεται ως ASUS_I003DD που αποδίδεται στο τρίτο μοντέλο της σειράς Rog Phone, για τη σχέση του με το όνομα μοντέλου του Rog Phone 2 (I001D). Μερικά από τα χαρακτηριστικά που επιβεβαιώθηκαν είναι ο Snapdragon 865, ένα κορυφαίο chipset, κάτι που περιμένουμε να δούμε σε gaming τηλέφωνα του 2020.

Το δυνατό chipset θα πλαισιώνεται από 8 GB μνήμης RAM ενώ η συσκευή θα έρθει με Android 10. Το γεγονός ότι πλησιάζει η έλευση του Asus ROG Phone 3, επιβεβαιώνεται και από την πιστοποίηση WiFi που δημοσιεύτηκε χθες. Το όνομα του μοντέλου είναι το ίδιο (ASUS_I003D) και προστίθεται άλλο ένα μικρό κομμάτι στης πληροφορίες των τεχνικών του χαρακτηριστικών, αυτό της υποστήριξης WiFi 6.

Ο σχεδιασμός του smartphone και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες των τεχνικών χαρακτηριστικών όπως ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης και αν θα υπάρξει έκδοση με 16GB μνήμης RAM, παραμένουν ένα μυστήριο για την ώρα. Το πιθανό παράθυρο κυκλοφορίας τοποθετείται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όπως είχε γίνει και στην περίπτωση των Rog Phone 1 και 2 που κυκλοφόρησαν αντίστοιχα τον Ιούνιο του 2018 και Ιούλιο του 2019. Η πιστοποίηση WiFi επιβεβαιώνει αυτήν την πληροφορία, δεδομένου ότι είναι ένα βήμα που συνήθως γίνεται λίγο πριν την προώθηση του προϊόντος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό