22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εντατικές δοκιμές εξέλιξης για το νέο Honda Civic Type R στο Nurburgring

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Honda συνεχίζει με εντατικό ρυθμό τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Civic Type R, με την ιαπωνική εταιρία να πηγαίνει στην πίστα του Nurburgring δύο πρωτότυπα του μοντέλου.
Και τα δύο είναι καμουφλαρισμένα, το ένα σε άσπρο χρώμα και το άλλο σε κόκκινο, αλλά παρόλα αυτά αποκαλύπτεται το επιθετικό bodykit που φορά, το οποίο αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, μεγάλη πίσω αεροτομή και διαχύτη.

Επίσης υπάρχουν μαύρες ζάντες αλουμινίου με Michelin ελαστικά, μεγάλα φρένα της Brembo, τριπλές απολήξεις εξατμίσεων και οι αναφορές θέλουν το αυτοκίνητο να προσφέρεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.
Το νέο Type R θα είναι το τελευταίο αμιγώς βενζινοκίνητο μοντέλο της Honda στη Γηραιά Ήπειρο, μιας και από το 2023 η ιαπωνική εταιρία έχει κάνει γνωστό πως θα προσφέρει μόνο υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, το νέο Civic Type R θα εξακολουθεί να φορά τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 320+ ίππων με 400+ Nm ροπής, με την κίνηση να στέλνεται στον μπροστά άξονα. Η παρουσίασή του νέου Honda Civic Type R είναι προγραμματισμένη για το 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό