20.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Κώστας Σλούκας, τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο προβλήματα τραυματισμών έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό AKTOR, αφού ο Κώστας Σλούκας και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ταλαιπωρούνται αμφότεροι. Ο Κώστας Σλούκας αισθάνθηκε μία ενόχληση στο αριστερό γόνατο στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος και αναμένεται να υποβληθεί σύντομα σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού του και όπως αναφέρει η «πράσινη» ΚΑΕ, χρειάστηκε να του τοποθετηθεί νάρθηκας. Ο Έλληνας ψηλός επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αυτές έδειξαν πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Έτσι, αυτό σημαίνει πως εκείνος θα χάσει το Super Cup που έπεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28 & 29 Σεπτέμβρη), αλλά και το ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και Euroleague. Παράλληλα, ο Λορέντοζ Μπράουν από την δική του μεριά συνεχίζει θεραπευτική αγωγή για τη φλεγμονή άκρου ποδός και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στην Τουρκία.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα χάσει ο Κώστας Αντετοκούνμπο 28/9 Παναθηναϊκός AKTOR – Άρης (Super Cup)29/9 Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός/Περιστέρι (Super Cup)3/10 Άλμπα – Παναθηναϊκός AKTOR (EuroLeague)5/10 Καρδίτσα – Παναθηναϊκός AKTOR (Stoiximan GBL)10/10 Παναθηναϊκός AKTOR – Μπάγερν (EuroLeague)12/10 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR (Stoiximan GBL)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό