24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενοχλήσεις ο Γιώργος Μασούρας – Τι γίνεται ενόψει του αγώνα με τη Φινλανδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμη για μία νέα… σελίδα είναι η Εθνική, η οποία έχει στον πάγκο της πλέον έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπου στο ντεμπούτο του δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Μασούρα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ο πιθανός αντί-Μασούρας στην ενδεκάδα

Το Σάββατο (07/09, 21:45) η Ελλάδα παίζει το πρώτο της παιχνίδι στο Nations League, καθώς υποδέχεται τη Φινλανδία. Η «γαλανόλευκη» επιστρέφει μετά από χρόνια στο Καραϊσκάκη και σε συνδυασμό με το ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέλει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο πολύπειρος προπονητής, υπολόγιζε τον Γιώργο Μασούρα για βασικό, όμως ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Αυτό γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έτσι θα μείνει εκτός για το ματς με τη Φινλανδία και θα κάνει «αγώνα δρόμου» για την αναμέτρηση με την Ιρλανδία.

Το πιο πιθανό τη θέση του Μασούρα στο βασικό σχήμα, είναι να πάρει το «παιδί θαύμα» του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Νιούκασλ), Μανδάς (Λάτσιο), Τζολάκης (Ολυμπιακός)Αμυντικοί: Μαυροπάνος (Γουέστ Χαμ), Χατζηδιάκος (Κάλιαρι), Κουλιεράκης (Βόλφσμπουργκ), Γιαννούλης (Άουγκσμπουργκ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Βαγιαννίδης (Παναθηναϊκός), Ρότα (ΑΕΚ), Ντόη (Ολυμπιακός)Μέσοι: Μπακασέτας (Παναθηναϊκός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Χέρτα), Χατζηγιοβάνης (Εγιούπσπορ), Αλεξανδρόπουλος (Σταντάρ Λιέγης), Σιώπης (Κάρντιφ)Επιθετικοί: Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Πέλκας (Μπασάκσεχιρ), Τζόλης (Κλαμπ Μπριζ), Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ), Παυλίδης (Μπενφίκα), Δουβίκας (Θέλτα)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό