28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Εννοείται ότι διέρρευσε το Jeep Wagoneer S

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτό πήρε λιγότερο απ’ ότι περιμέναμε και δεν φταίει κανείς άλλος πέρα από την Jeep για την διαρροή του Wagoneer S. Πριν από τέσσερις ημέρες μόλις, η αμερικανική εταιρία του ομίλου Stellantis προανήγγειλε την επίσημη πρεμιέρα του θηριώδους και αμιγώς ηλεκτρικού Wagoneer S. Σήμερα κάποιος υπάλληλος της Jeep που ελπίζουμε να μην ψάχνει για δουλειά έπειτα από την κορυφαία γκάφα του, δημοσίευσε τις επίσημες φωτογραφίες του εντυπωσιακού μοντέλου στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας και φυσικά, παρά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες “κατέβηκαν” στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, το διαδίκτυο δεν συγχωρεί τέτοιου είδους λάθη και κάποιος, κάπου πρόλαβε να τις αποθηκεύσει και να τις επαναδημοσιεύσει βεβαίως!
Δεδομένου ότι προς το παρόν το μόνο που έχουμε στη διάθεση μας είναι οι δύο φωτογραφίες που “διασώθηκαν”, δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά του ολοκαίνουριου Jeep Wagoneer S. Γνωρίζουμε ότι θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης όπως γνωρίζουμε ότι standard θα είναι και το σύστημα τετρακίνησης 4×3 με ηλεκτρονικό έλεγχο all-terrain. Η ιπποδύναμη θα αγγίζει τα 600 άλογα οπότε το Wagoneer S, παρά το αδιαμφισβήτητο μέγεθος και βάρος του, θα ολοκληρώνει το σπριντ στα 100 km/h σε ελάχιστα παραπάνω από 3.5 δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά στο design, το νέο μοντέλο είναι ακριβώς αυτό που θα φανταζόταν κάποιος ακούγοντας την περιγραφή “νέα γενιά Jeep πολυτελείας”. Το σχήμα που δημιούργησαν οι σχεδιαστές της εταιρίας είναι σε σωστές αναλογίες πιστό στην παράδοση και την ιστορία της φίρμας, φουτουριστικό, high-tech και σκληροτράχηλο. Συνδυάζει αρμονικά στοιχεία όπως η εμβληματική μάσκα (λεπτότερη και φωτιζόμενη) και οι τετραγωνισμένοι θόλοι με την έντονα κεκλιμένη στο πίσω μέρος οροφή (και την αεροτομή που δημιουργείται) και τα λεπτά φωτιστικά σώματα που έχουμε συνηθίσει πλέον στα σύγχρονα μοντέλα. Η έμφαση που έχει δοθεί στην αεροδυναμική είναι κάτι παραπάνω από εμφανής όπως εμφανής είναι και η προσπάθεια της Jeep να μείνει πιστή στο concept που είδαμε πριν από λίγο καιρό και στις παραδόσεις της. Δυστυχώς δεν έχουμε εικόνες από την καμπίνα οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι έχει ετοιμάσει η Jeep για τους πελάτες της αν και η λογική λέει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καθώς το Wagoneer S αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά αργότερα μέσα στον χρόνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό