27 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ενισχύεται το νοσοκομείο Καστοριάς μετά την έκκληση του διοικητή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η έκκληση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς προς τους πολίτες να συμβάλλουν οικονομικά για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών του νοσοκομείου σε υλικά για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Υπουργείου Υγείας. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε την ενίσχυση του νοσοκομείου με προσωπικό, αλλά και προστατευτικά υλικά. Την άμεση ενίσχυση του νοσοκομείου Καστοριάς αποφάσισε το Υπουργείο Υγείας, ώστε να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες. Στην περιοχή υπάρχει μεγάλη διασπορά του κορονοϊού, ενώ έχουν σημειωθεί 5 θάνατοι, ο τελευταίος σήμερα το πρωί. Πρόκειται για το 29ο θύμα του ιού στην χώρα, ένας 89χρονος ηλικιωμένος άνδρας, που έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Στην περιοχή βρίσκεται, ήδη, 5 μελές κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με επικεφαλής τον γιατρό κ. Δημήτρη Ηλιόπουλο.

Στο νοσοκομείο Καστοριάς υπάρχει και σημαντική μείωση της δύναμης στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, καθώς 12 γιατροί και νοσηλευτές είναι θετικοί στον ιό και βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση.

“Δίνουμε μαζί αυτή τη μάχη, στηρίζουμε όσους δοκιμάζονται και κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε”, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε στο iatropedia.gr πως θα ενισχυθεί το νοσοκομείο Καστοριάς που δοκιμάζεται από τον ιό COVID-19

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό