18.5 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Ενθουσιασμένος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την πρόσληψη Τούχελ – Τι είπε για την Εθνική Αγγλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει τον καινούργιο προπονητή της Εθνικής Αγγλίας από το 2025 και θα προσπαθήσει να την καθοδηγήσει στην κορυφή του κόσμου! Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ του έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης», αφού εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την πρόσληψή του από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

«Συναρπαστικές στιγμές για την εθνική Αγγλίας, με μια γενιά ταλαντούχων παικτών και έναν νέο προπονητή να παίρνει τα ηνία. Τόμας, σου εύχομαι καλή τύχη, είμαστε όλοι πίσω σου! W» τόνισε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.

Exciting times for @England, with a generation of talented players and a new manager taking the reins.

Thomas, wishing you the best of luck, we’re all behind you! W https://t.co/OpLRaYitoL

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) October 16, 2024

Θυμίζουμε πως ο Τούχελ θα αναλάβει από τις αρχές του 2025, συνεπώς η Αγγλία θα συνεχίσει μέχρι τότε με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλεϊ στην άκρη του πάγκου. Η Εθνική Ελλάδας θα φιλοξενήσει την Αγγλία στο ΟΑΚΑ στις 14 Νοεμβρίου, σε ένα ματς στο οποίο θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου στο Nations League.

Αντιδράσεις σε Αγγλία και Γερμανία για το πρωτοσέλιδο της «Daily Mail»

Αντιδράσεις στην Αγγλία, και όχι μόνο, έχει προκαλέσει και ένα… ιδιαίτερο πρωτοσέλιδο που κυκλοφόρησε το πρωί της Τετάρτης (16/10), από την εφημερίδα «Daily Mail». Η Αγγλική εφημερίδα απεικονίζει τον Γερμανό προπονητή με τίτλο «Μαύρη ημέρα για την Αγγλία» ενώ στο κείμενο που το συνοδεύει αναγράφει: «Η Αγγλία στοιχηματίζει σε έναν… Γερμανό αλλά ο Τούχελ έχει 18 μήνες για να αποδείξει ότι μπορεί.

Ο Σάουθγκεϊτ μπορεί να μην ήταν η προτίμηση όλων ωστόσο έδωσε μια ταυτότητα στην ομάδα και μας έκανε όλους να πιστέψουμε. Τώρα η FA συμφώνησε με τον Τούχελ που διαθέτει ένα αμφισβητούμενο παρελθόν. Είναι αυτή η επιλογή η καλύτερη που είχαμε; Κανείς δεν έμαθε από το παρελθόν με τους Καπέλο και Έρικσον; Αυτή είναι μια μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του ποδοσφαιρικού κόσμου».

This Daily Mail back page is an absolute disgrace. I know people will say to ignore it and not afford it oxygen but it’s simply embarrassing.

Putting the word “GERMAN” in capital letters; it’s 2024, this sort of utterly backwards behaviour should be well behind us. pic.twitter.com/sPTm7RZQDe

— Football Factly (@FootballFactly) October 16, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό