26 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Ενδοοικογενειακή βία: 40χρονος επιχείρησε να πνίξει την εν διαστάσει σύζυγο του

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονίζει τη βόρεια Ελλάδα ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Στο επίκεντρο μια 35χρονη μητέρα τριών παιδιών που ζει ένα πραγματικό εφιάλτη από το ανθρωποκυνηγητό του εν διαστάσει συζύγου της. Η γυναίκα επί ένα και πλέον χρόνο βιώνει μια αφόρητη κατάσταση με τις απόπειρες ανθρωποκτονίας, να είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας ο 40χρονος παραμένει ασύλληπτος, ενώ πλέον το αυτόφορο έχει παρέλθει. Μάλιστα, ο δράστης δεν φαίνεται να δείχνει κανένα σημάδι μεταμέλειας και συνεχίζει τις απειλές κατά της 35χρονης εν διαστάσει συζύγου του, μέσω τρίτων ατόμων. Η γυναίκα προσπαθεί να βρει ασφάλεια σε συγγενικά πρόσωπα, καθώς φοβάται να μείνει μόνη της μετά και το τελευταίο περιστατικό.

Τη χτύπησε με αυτοκίνητο

Όλα κορυφώθηκαν την Κυριακή (16/6), όταν ο 40χρονος, που επέβαινε σε αυτοκίνητο, παρέσυρε τη 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού και την έριξε στο έδαφος. Η γυναίκα -ευτυχώς- δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση, αλλά στην συνέχεια ο δράστης την έπιασε από τον λαιμό, και επιχείρησε να την πνίξει, ενώ την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Καταγγελία και κουμπί πανικού

Ο 40χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο και η 35χρονη κάλεσε την Αστυνομία. Μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στον Λευκό Πύργο και εκεί κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και της χορηγήθηκε το panic button. Αμέσως διατάχθηκε ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

Ο εμβολισμός της μηχανής της 35χρονης εν διαστάσει συζύγου του δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό βίας με δράστη το 40χρονο. Πληροφορίες από το περιβάλλον της 35χρονης αναφέρουν ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ο δράστης είχε απειλήσει τη γυναίκα με καραμπίνα. Είχε πυροβολήσει το διαμέρισμα που διέμενε ενώ εκείνη κατέβαζε το παντζούρι του σπιτιού της αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να την τραυματίσει. Τότε, δεν είχε συλληφθεί αλλά είχε σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό