24.6 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ενδιαφέρουσα πατέντα για οθόνη αφής

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ώρες απομένουν για την επίσημη παρουσίαση των Huawei P40 και Huawei P40 Pro, για τα οποία μπορείτε να μάθετε τα πάντα από εδώ, ωστόσο, η κινέζικη εταιρεία οργανώνεται ήδη για μέλλον (κοντινό ή μακρινό θα φανεί στην πορεία) κατοχυρώνοντας ενδιαφέρουσες πατέντες.

Η ιστοσελίδα LetGoDigital ανακάλυψε ότι η Huawei κατοχύρωσε νωρίτερα μέσα στο μήνα που διανύουμε μια πατέντα για ένα κυκλικό περίγραμμα που περικλείει το module της κάμερας στο πίσω μέρος (αν σας θυμίζει κάτι, αυτός είναι ο σχεδιασμός του Huawei Mate 30). Η ιδιαιτερότητα αυτού του περιγράμματος είναι ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια κυκλική οθόνη αφής!

Από αυτό το δαχτυλίδι ο χρήστης θα μπορούσε να παρακολουθεί εισερχόμενες ειδοποιήσεις, να ελέγχει την αναπαραγωγή μουσικής, να δέχεται ή να απορρίπτει εισερχόμενες κλήσεις ή ακόμη και να πραγματοποιεί zoom in/out στην κάμερα.

Αναμφίβολα, θα ήταν μια ενδιαφέρουσα εκμετάλλευση αυτού του χώρου, αλλά δύσκολα θα δούμε κάτι τέτοιο στο Huawei Mate 40 που λογικά θα παρουσιαστεί κατά το Σεπτέμβριο – Οκτώβριο.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό