22.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Άρσεναλ για… τον Λιονέλ Μέσι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ούτε στην «Βασίλισσα», αλλά ούτε και στην Αγγλία! Ο πρώτος ατζέντης του Λιονέλ Μέσι, ο Οράσιο Γκαγκιόλι, αποκάλυψε πως μεταξύ της ηλικίας των 16 και 17, ο Αργεντινός είχε δεχθεί… στενό μαρκάρισμα από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Άρσεναλ.

Ο «Pulga» αγωνιζόταν για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα από τα 13 του, όντας στις ακαδημίες των «Μπλαουγκράνα». Στις 16 Νοεμβρίου του 2003, όταν εκείνος ήταν 16, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του συλλόγου από την Βαρκελώνη. Έτσι, οι σκάουτερς της «Βασίλισσας» και των «Κανονιέρηδων» εντόπισαν το ταλέντο που είχε ο Μέσι, αλλά και την εξέλιξη που ενδεχομένως θα ακολουθούσε.

Τα δύο κλαμπ φαίνεται να πλησίασαν τον Λίο, ο οποίος αρνήθηκε. Ο τότε ανήλικος αστέρας δεν ήθελε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε τον Αύγουστο του 2021, όταν ανακοινώθηκε πως ο Αργεντινός νυν παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το έμβλημα της Μπάρτσα, μετακομίζοντας στην Γαλλία και υπογράφοντας με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οράσιο Γκαγκιόλι, του πρώτου ατζέντη του Λιονέλ Μέσι:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφερόταν όταν ο Μέσι ήταν νέος, όταν ήταν 16-17, αλλά ο Λίο δεν ήθελε να φύγει ποτέ από την Μπαρτσελόνα. Η Άρσεναλ έδειξε επίσης, ενδιαφέρον για τον Μέσι όταν ξεκινούσε, αλλά η απάντηση ήταν η ίδια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό