16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενδιαφέρον και πρόταση απ’ τη Σέριφ για Μιχάι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
28.08.2021 | 22:58

Ο Μιχάι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό
EUROKINISSI

Η Σέριφ, η οποία αγωνίζεται στους ομίλους του Champions League, ενδιαφέρεται για τον Ενέα Μιχάι, ενώ έχει καταθέσει ήδη πρόταση για τον δανεισμό του 23χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο Ενέα Μιχάι βρίσκεται στο ραντάρ της Σέριφ. Οι Μολδαβοί ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, ενώ έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Μιχάι.

Η Σέριφ, στην οποία αγωνίζεται ο Αθανασιάδης, ο Κολοβός όπως και ο Μπρούνο, προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Champions League. Μάλιστα έχει κληρωθεί σε όμιλο με Ίντερ, Σαχτάρ και Ρεάλ. Ο Μιχάι σκέφτεται σοβαρά αυτή την προοπτική εξαιτίας της παρουσίας των Μολδαβών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Πέρα απ’ το Champions League, ο Μιχάι βλέπει την Σέριφ ως διέξοδο. Πρόκειται για μία ομάδα που μπορεί να του δώσει χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν συμβαίνει στον Δικέφαλο. Στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa Conference League ο 23χρονος αμυντικός δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Ο Μιχάι αποκτήθηκε απ’ τον Παναιτωλικό το καλοκαίρι του 2019 για το ποσό των 850 χιλιάδων ευρώ. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει συμμετάσχει σε 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό