16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ενδιαφέρον από Ιταλία και Τουρκία, αλλά όχι επίσημη προσφορά για τον Μασούρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Μασούρας έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων του εξωτερικού, ωστόσο καμία ομάδα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να αποκτήσει τον 28χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Βραβεύτηκε από τους συναδέλφους του ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος της περασμένης περιόδου. Πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό την κατάκτηση του νταμπλ πρόπερσι και της Super League Interwetten πέρυσι, έχοντας σημαντικό μερίδιο στις επιτυχίες.

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν και παραμένει ο πιο παραγωγικός εξτρέμ των ερυθρόλευκων, είναι βασικό μέλος της Εθνικής Ελλάδας, έχει εκτοξεύσει τις “μετοχές” του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και λογικό είναι να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 28, έχει 139 συμμετοχές, 36 τέρματα και 17 ασίστ στην τριετία που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Η αξία του από το 1.000.000 που ήταν τον Δεκέμβριο του 2018 όταν τον απέκτησε η πειραϊκή ομάδα έχει εκτοξευτεί πια στα 7.500.000, ενώ οι ερυθρόλευκοι τον κοστολογούν πάνω από 10.000.000 ευρώ.

Ο Μασούρας διαθέτει όλο το “πακέτο” που επιθυμεί μια ομάδα και ένας προπονητής. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, σκοράρει, πασάρει, είναι καλός τακτικά, έχει γερά πνευμόνια, ακολουθεί πιστά το πλάνο του κόουτς, δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα και είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Δηλαδή, ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής στα χέρια κάθε τεχνικού. Ποια ομάδα δεν θα ήθελε στις τάξεις της έναν παίκτη που παίζει 50 παιχνίδια τη σεζόν και έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων;

Φιορεντίνα, Σασουόλο, Μίντιλαντ, Τράμπζονσπορ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μασούρας βρίσκεται στο στόχαστρο της Φιορεντίνα, της Σασουόλο, της Μίντιλαντ, της Τραμπζονσπορ και όχι μόνο, ωστόσο για την ώρα δεν έχει φτάσει επίσημη προσφορά στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν στελέχη των ερυθρόλευκων, δεν υπάρχει η παραμικρή ενόχληση μέχρι σήμερα για τον έμπειρο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Κανένας, βέβαια, δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή τι μπορεί να συμβεί σε δύο εβδομάδες, σε έναν ή ενάμιση μήνα, αλλά τούτη την ώρα η πειραϊκή ομάδα δεν έχει τίποτα στα χέρια της.

Από τον Ολυμπιακό είναι κατηγορηματικοί ότι δεν ισχύει τίποτα απ´ όσα αναφέρονται στα τουρκικά ΜΜΕ καθημερινά, δηλαδή, ότι αρχικά ζήτησαν 10.000.000 από την Τράμπζονσπορ, μετά έπεσαν στα 8.000.000 και τώρα έριξαν τις απαιτήσεις τους στα 7.000.000 ευρώ για τον Μασούρα, διότι απλά δεν υπάρχει πρόταση ούτε διαπραγμάτευση.

Επιπλέον, από την πειραϊκή ομάδα δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον 30χρονο Βέλγο αριστερό μπακ (με καταγωγή από την Γκάνα) Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιούνιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό