27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ενδιαφέρθηκε για τον Βάινταλ του Άγιαξ ο Παναθηναϊκός – Δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα ο παίκτης» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κινηθεί «δυναμικά» σε όλα τα μέτωπα στην μεταγραφική περίοδο και η θέση του αριστερού μπακ είναι αυτή που «καίει» τον προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο. Το «τριφύλλι», σύμφωνα με την ολλανδική «de telegraaf», ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη του Άγιαξ, Όουεν Βάινταλ, αλλά πήρε αρνητική απάντηση από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. 

Ποιος είναι ο Βάινταλ 

Ο Ολλανδός αριστερός μπακ είναι από τις ακαδημίες της Άλκμααρ, όπου και διετέλεσε και αρχηγός της. Έπειτα, μετακόμισε στον Άγιαξ για να γίνει ο νέος οπισθοφύλακας της άμυνας. Ωστόσο, στον Αίαντα μετά από 32 συμμετοχές δεν εντυπωσίασε και αποφάσισε να αποχωρήσει την προηγούμενη σεζόν ως δανεικός για την Αντβέρμπ, με την οποία έπαιξε και στους ομίλους του Champions League. Με τον βελγικό σύλλογο είχε 40 εμφανίσεις σκοράροντας και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο Όουεν Βάινταλ έχει χρηματιστηριακή αξία κοντά στα 5,5 εκατομμύρια. Παρόλο που δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής στην Ολλανδία και στον Άγιαξ, όπως είπε και ο ίδιος, δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. 

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την βουλγάρικη Μπότεφ για τα προκριματικά του Europa League. Ο Αλόνσο δεν θα έχει διαθέσιμο τον Φώτη Ιωαννίδη για τα δύο πρώτα ματς της σεζόν. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό