24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενας… «άλλος» στη Μόστρα για την πρεμιέρα του «Queer»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα φλας άστραψαν το βράδυ της Τρίτης στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Βενετίας για το λαμπερό ζευγάρι Ντάνιελ Γκρεγκ και Ρέιτσελ Βάις. Δεν έκρυψαν την αγάπη τους με τρυφερές χειρονομίες και φιλί, αν και κυρίως το αναπάντεχο look του βρετανού star ήταν που «έγραψε» στο κόκκινο χαλί.

Ο 56χρονος ηθοποιός έχει υιοθετήσει πιο μακριά μαλλιά με φράντζα και προτιμάει το αξύριστο look. Η εικόνα του, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Queer» απασχόλησε αυτόματα τα media. Αναμφίβολα εναρμονίζεται με τις πόζες του για την χειμερινή καμπάνια του label Loewe, που τον έντυσε και σε αυτή την περίσταση.

Ως Loewe ambassador, αποπνέει νεανικότητα, αυτοσαρκασμό και κέφι, σε σημείο η απαστράπτουσα τουαλέτα Versace της Ρέιτσελ Βάις να μπει σε δεύτερη μοίρα. Το εκρού κοστούμι με τα ιδιαίτερα «πιλοτικά» γυαλιά έκαναν το θαύμα τους κόντρα στο συμβατικά macho αισθητικό παρελθόν των ταινιών Τζέιμς Μποντ. (Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 στη Νέα Υόρκη και έχουν μια κόρη 6 ετών αλλά ποτέ δεν μιλούν για την προσωπική τους ζωή).

Το  «Queer» εστιάζει σε έναν gay έρωτα. Ο Γκρεγκ άλλωστε έχει δηλώσει πως ήθελε πολύ καιρό να συνεργαστεί με τον γνωστό Ιταλό σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο και την ιδιαίτερη θεματική του. Υποδύεται έναν μοναχικό βετεράνο πολέμου στην πόλη του Μεξικού, ο οποίος παθιάζεται με έναν νεαρό τοξικομανή σπουδαστή που έχει απολυθεί από το στρατό. Η ιστορία βασίζεται στο ημιαυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του William S. Burroughs, με φόντο την πόλη του Μεξικού της δεκαετίας του ’50. Ο Γρεγκ γύρισε μάλιστα μια πολυσυζητημένη σκηνή σεξ με το συμπρωταγωνιστή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό