27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Εμφανίστηκε με κουκούλα τύπου Κου Κλουξ Κλαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάλο προκάλεσε η νέα εμφάνιση του γνωστού ράπερ Κάνιε Γουέστ, καθώς αυτή τη φορά εμφανίστηκε επί σκηνής με κουκούλα τύπου Κου Κλουξ Κλαν στο πάρτι κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ με τίτλο «Vultures», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Ο Γουέστ φόρεσε το ρούχο αυτό, μια μυτερή μαύρη κουκούλα με τρύπες στα μάτια, στη σκηνή στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, στην οποία συμμετείχαν επίσης αστέρια της μουσικής όπως οι Chris Brown, Kodak Black, Offset και άλλοι, καθώς και τα παιδιά του West, North, Saint και Chicago.

Μάλιστα, ο ράπερ σε ένα τραγούδι αναφέρεται στους ισχυρισμούς για την αντισημιτική του συμπεριφορά στο παρελθόν, ραπάροντας: «Πώς είμαι αντισημίτης; Μόλις γ….α μια Εβραία σκ…α».

Η επιλογή του ντυσίματος, σε συνδυασμό με τον ενοχλητικό στίχο, σόκαρε πολλούς χρήστες των social media, οι οποίοι αποκαλούσαν τον ράπερ «Άκαρδος» «αηδιαστικό» και «άρρωστο».

Just a remark that Kanye West is a anti semite. He hates the Jews and wants them dead. He abuses women. He is a disgusting human being.

— Tiana (@TianaL46) December 12, 2023

Kanye wearing a KKK hood and Black people are sitting idly by. Fuck him and his music bro

— The Coolest (@eazilynunu) December 12, 2023 Η αντισημιτική συμπεριφορά

Η χειρονομία αυτή έρχεται μετά από άλλες, με αρχική αυτή που ο West έκανε το ντεμπούτο της κολεξιόν του με μπλουζάκια που έγραφαν «White Lives Matter» σε μια επίδειξη για την επωνυμία μόδας του «Yeezy» τον Οκτώβριο του 2022. «Όλοι γνωρίζουν ότι το Black Lives Matter ήταν απάτη», έγραψε ο ίδιος αργότερα.

Αργότερα τον ίδιο μήνα έκανε μια σειρά από αντισημιτικές δηλώσεις, γράφοντας: «Πηγαίνοντας σε θάνατο για τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ… Παίξατε μαζί μου και προσπαθήσατε να «μαυρίσετε» όποιον αντιτίθεται στην ατζέντα σας». Αργότερα είπε: «Κάθε άνθρωπος έχει κάτι πολύτιμο που έφερε στο τραπέζι, ειδικά ο Χίτλερ… Οι Ναζί έκαναν επίσης καλά πράγματα». Δημοσίευσε, μάλιστα, μια εικόνα μιας σβάστικας σε συνδυασμό με ένα αστέρι του Δαβίδ.

Η Adidas διέκοψε τη συνεργασία της με τον ράπερ μετά από αυτά τα σχόλια, τερματίζοντας μια κερδοφόρα συνεργασία που οδήγησε το brand Yeezy trainer του ράπερ σε μια τεράστια επιτυχία. Εταιρείες όπως η TJ Maxx και η Foot Locker σταμάτησαν να διαθέτουν προϊόντα Yeezy, ενώ η Gap τερμάτισε τη συνεργασία τους με τη West.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό