18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εμφανίζεται το μοντέλο του 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο σχεδιασμός του Motorola Moto G Stylus αποκαλύπτεται, ενώ γίνονται γνωστά και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου. Το πενάκι και το ίδιο το κινητό εμφανίζονται σε ροζ χρυσό χρώμα.

Το Motorola Moto G Stylus του 2022 έχει κάνει την εμφάνισή του σε renders και σε άλλη χρονική στιγμή, ενώ τώρα υπάρχουν αναφορές και στο κομμάτι των τεχνικών χαρακτηριστικών. Το κεντρικό στοιχείο για το Moto G Stylus είναι, φυσικά, το πενάκι, το οποίο θα επιτρέπει πολλαπλά σενάρια χρήσης.

Μέσω Twitter, μαθαίνουμε ότι το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη με διαγώνιο 6.58 ιντσών, σε ανάλυση Full HD, ενώ στη θέση του επεξεργαστή θα έχουμε τον Qualcomm Snapdragon 480+, ο οποίος θα συνδυάζεται με μνήμη RAM έως και τα 6 GB.

H οθόνη θα έχει συχνότητα 90 Hz, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 128 GB. Αναφορικά με τον φωτογραφικό εξοπλισμό του Motorola Moto G Stylus 2022, μαθαίνουμε ότι θα έχει τουλάχιστον μία κάμερα στα 50 Megapixel, προφανώς στο πίσω μέρος.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό