23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εμφανίζεται στο Geekbench πριν από την κυκλοφορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η vivo πρόκειται να παρουσιάσει τη σειρά S12 στις 22 Δεκεμβρίου στην Κίνα μαζί με το vivo Watch 2. Αυτή αναμένεται να περιλαμβάνει μοντέλα βανίλιας και Pro, με το τελευταίο να έχει κάνει την εμφάνισή του στο Geekbench με βασικές προδιαγραφές.

Το vivo S12 Pro, με κωδικό V2163A, διαθέτει 12 GB RAM και τρέχει Android 11 αντί για Android 12. Το smartphone τροφοδοτείται από το Dimensity 1200 SoC, όπως αναμενόταν.

Μια εικόνα που διέρρευσε από ένα banner αποκάλυψε επίσης ότι η σειρά S12 θα έχει το Dimensity 1200 στο τιμόνι.

Το Geekbench δεν αναφέρει κάτι άλλο για το vivo S12 Pro, αλλά το επίσημο προωθητικό βίντεο επιβεβαίωσε ότι το smartphone θα διαθέτει οθόνη με εγκοπές με καμπύλες άκρες και σύστημα τριπλής κάμερας 108MP στο πίσω μέρος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό