18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εμφανίζεται στο Geekbench με Snapdragon 888

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά Realme GT 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιανουαρίου και, σύμφωνα με τις διαρροές, περιμένουμε τρεις συσκευές.

Μία από αυτές εντοπίστηκε τώρα στο Geekbench. Πρόκειται για το μοντέλο vanilla που φέρει το αναγνωριστικό RMX 3310. Διαθέτει ένα chipset Snapdragon 888 στο τιμόνι, υποβοηθούμενο από 12 GB RAM και κατάφερε να συγκεντρώσει 1.125 πόντους στη δοκιμή ενός πυρήνα και 3.278 στο τμήμα πολλαπλών πυρήνων.

Η καταχώριση επιβεβαίωσε επίσης το Android 12 το οποίο προφανώς έρχεται μαζί με το Realme UI 3.

Το Realme GT 2 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στην Ινδία και είναι ήδη πιστοποιημένο από την τοπική υπηρεσία πιστοποίησης BIS της χώρας. Το τηλέφωνο εντοπίστηκε επίσης σε NBTC και TENAA, αποκαλύπτοντας μια οθόνη AMOLED 6,62 ιντσών, κύρια κάμερα 50MP μαζί με βοηθητικές μονάδες 8MP και 2MP. Οι αναφερόμενες διαστάσεις του Realme GT 2 είναι 162,9 x 75,8 x 8,6 χιλιοστά, ενώ το βάρος του είναι μόλις 200 γραμμάρια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό