25.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Εμφανίζεται σε hands on

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα βίντεο που διέρρευσε online μας δίνει μία καλή εικόνα για τον πίσω σχεδιασμό του Google Pixel 6 Pro. To βίντεο δείχνει ένα γκρι χρώματος smartphone με τη χαρακτηριστική διχρωμία στο πίσω μέρος που έχουμε δει και στα σχετικά renders.

I think this may be the first hands on leak of a Google Pixel 6 Pro.

FYI: The logo would indicate that this is likely an early production test unit, so that means there may be some differences between what you see here and the actual production device. #teampixel pic.twitter.com/4QSvdktqA7

— M. Brandon Lee | THIS IS TECH TODAY (@thisistechtoday) September 21, 2021

Ένα στοιχείο που γίνεται σαφές από το βίντεο είναι ότι το πίσω μέρος του Pixel 6 Pro που ετοιμάζεται να παρουσιάσει επισήμως η Google θα έχει γυαλιστερή υφή, προσδίδοντας στοιχεία πολυτέλειας, τουλάχιστον στις εκδόσεις Pro. Δεν έχει γίνει σαφές εάν θα υπάρχουν και ματ εκδοχές στα άλλα μοντέλα.

Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύπτεται είναι η ελαφρώς κυρτή οθόνη μπροστά, αλλά δεν μπορεί κανείς να διακρίνει περισσότερα για το επερχόμενο μοντέλο και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Έχουμε δει, όμως, σε άλλες διαρροές αναλυτικές πληροφορίες για το Google Pixel 6 Pro και τον εξοπλισμό του.

Χαρακτηριστική παραμένει η πίσω πλευρά με τις κάμερες στο ξεχωριστού χρώματος πλαίσιο που γίνεται στοιχείο του συνολικού design και κάνει το Google Pixel 6 Pro να ξεχωρίζει.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό