24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εμφανίζεται σε νέα, αναλυτικά renders

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Samsung Galaxy S22 Ultra κάνει την εμφάνισή του σε νέα renders που αποκαλύπτουν τον πλήρη σχεδιασμό του. Τα αναλυτικά renders που εμφανίστηκαν στο Internet προέρχονται από το LetsGoDigital σε συνδυασμό με το Technizo Concept.

Ένα στοιχείο που φαίνεται να επιβεβαιώνεται για το πίσω μέρος και το camera setup εκεί είναι ότι το Samsung Galaxy S22 Ultra θα έχει μία διάταξη σχήματος P ως προς την τοποθέτηση των καμερών. Συνολικά οι κάμερες αναμένεται να είναι τέσσερις πίσω. Υπάρχει και μία ακόμα εκδοχή που προτείνουν οι διαρροές και τα renders που τονίζουν ότι ενδέχεται να υπάρχει μία διάταξη με δύο σύνολα, ένα με τρεις κάμερες και ένα ακόμα με άλλη μία και το φλας.

Η κύρια κάμερα είναι στα 108 Megapixel, υπάρχει μία ακόμα ultrawide στα 12 Megapixel, καθώς και δύο κάμερες με τηλεφακό (σε μεγέθυνση 3X και 10Χ). Αμφότερες οι κάμερες αυτές είναι στα 12 Megapixel. Ένα ακόμα στοιχείο που φαίνεται να επιβεβαιώνεται για το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι ότι υπάρχει η θύρα που μπορεί να δεχτεί το S Pen.

H πιο πιθανή ημερομηνία για την πλήρη αποκάλυψη του Samsung Galaxy S22 Ultra είναι τον Φεβρουάριο του 2022, στο Mobile World Congress.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό