22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εμφανίζεται σε έγγραφο ευρεσιτεχνίας με under-display κάμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται πως η Realme ετοιμάζει το πρώτο της τηλέφωνο με under-display κάμερα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο αντιπρόεδρος της Realme Xu Qi Chase δημοσίευσε μια εικόνα ενός smartphone στο Weibo, το οποίο δεν έχει εγκοπή ή τρύπα για την κάμερα selfie. Όπως, μάλιστα, εξήγησε κάτω από τα σχόλια της ανάρτησης, η συσκευή δεν συνοδεύεται από pop-up μηχανισμό, γεγονός που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία under-display κάμερα.

Πρόσφατα, μερικά διαγράμματα wireframe έχουν εμφανιστεί σε μια πρόσφατη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας από την Realme. Σε αυτά φαίνεται μια συσκευή χωρίς εμφανές σημείο για τοποθέτηση κάμερας selfie. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό το σχέδιο αφορά ένα μελλοντικό τηλέφωνο Realme.

Tμε τρεις κάμερες και LED flash.

To smartphone φαίνεται να έχει module στο πίσω μέρος με τρεις κάμερες και LED flash, οι πλευρές του είναι καμπύλες, όπως και η πλάτη. Καθώς φαίνονται γραμμές κεραίες στο επάνω και κάτω πλαίσιο, το τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Ακόμα, το κουμπί ρύθμισης της έντασης του ήχου φαίνεται στην αριστερή πλευρά ενώ ένα λεπτό κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης στα δεξιά.

Επίσης, δε φαίνεται πουθενά φυσικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, άρα το τηλέφωνο θα έχει και under-display fingerprint scanner. Τέλος, φαίνεται ότι στο κάτω μέρος της συσκευής θα βρίσκεται η υποδοχή της κάρτας SIM και μια θύρα USB type-C. Στα διαγράμματα δεν φαίνονται οι γρίλιες των ηχείων και οι τρύπες των μικροφώνων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό