20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εμπλουτίζει το θερινό πρόγραμμα με 12 χώρες και 29 πόλεις του εξωτερικού

Ειδήσεις Ελλάδα

Με απευθείας πτήσεις σε 12 χώρες και 29 προορισμούς του εξωτερικού, ενισχύει το θερινό πτητικό της πρόγραμμα η SKΥ express.

«H εταιρεία συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης της χώρας και αυτό το καλοκαίρι με περισσότερες από 3.800.000 προσφερόμενες θέσεις, αυξημένες κατά 20% σε σχέση με πέρυσι κι επιχειρώντας από και προς 64 αεροδρόμια σε Ελλάδα και εξωτερικό» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Sky express.

Η ανάπτυξη αυτή, μεταξύ άλλων, αντανακλάται στην αύξηση του στόλου της SKY express με την προσθήκη των δύο πρώτων AIRBUS A321neo, τα οποία συμβάλλουν στην αύξηση του πτητικού έργου και τους προορισμούς της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα δύο αυτά αεροσκάφη αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα δρομολόγια από και προς το Λονδίνο και το Παρίσι.

Απευθείας συνδέσεις με στρατηγικούς προορισμούς του εξωτερικού

Οι νέες απευθείας συνδέσεις αφορούν, τις Βρυξέλλες, τη Λάρνακα, το Λονδίνο (Gatwick), το Μιλάνο, το Μόναχο, το Παρίσι, τη Ρώμη και τη Σόφια προστίθενται για το φετινό καλοκαίρι το ‘Αμστερνταμ, η Λιλ, η Λυών, η Μασσαλία και η Νάντη, η Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ της Δανίας, το Weeze της Γερμανίας, το Κόσιτσε της Σλοβακίας, η Βαρσοβία και οι πόλεις Gdansk, Poznan, Katowice, Rzeszów και Wroclaw της Πολωνίας, το Βουκουρέστι, η Τιμισοάρα, το Ιάσιο, η Targu Mureș, η Cluj-Napoca, και η πόλη Sibiu (Τρανσυλβανία) της Ρουμανίας.

Επίσης, η SKY express ενισχύει ακόμα περισσότερο τις απευθείας πτήσεις της προς τα αεροδρόμια της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και των Επτανήσων, διατηρώντας ταυτόχρονα τη σύνδεση της Αθήνας με το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού που εξυπηρετεί η εταιρεία όλο τον χρόνο.

Με σκοπό την έλευση επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο, η SKY express διατηρεί στρατηγικές συμφωνίες διασύνδεσης με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, Emirates, Delta, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Turkish Airlines, Middle East Airlines, Royal Jordanian, Transavia, Air Transat και easyJet.

Ως εκ τούτου, επιβάτες από Ευρώπη, Αυστραλία, Αμερική, Ασία και Μέση Ανατολή μπορούν να πετάξουν απευθείας προς στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” και να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε οποιονδήποτε από τους 34 ξεχωριστούς ελληνικούς προορισμούς εξυπηρετεί η SKY express από τη Λέρο και την Κάρπαθο, μέχρι την Αστυπάλαια και την Ικαρία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό