19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εμμανουηλίδης: Θέλουμε μόνο τη νίκη κόντρα σε μία καλή ομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Δούκα, η ΑΕΚ φιλοξενείται τη Δευτέρα (21/11, 21:00) από το Νέο Ικόνιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Futsal Super League. Η Ένωση φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θέλει μόνο το «διπλό» που θα τη διατηρήσει σε αυτή τη θέση, σε μία δύσκολη έδρα.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή τους: Χριστόπουλο, Βλασταρά, Γούση, Δελαπόρτα, Γκαϊφύλλια, Μάνο, Βούλετιτς, Βιτίνιο, Ταρνανίδη, Παπακώστα, Καρύδα, Αδαμόπουλο, Παυλίδη, Πάνου.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τον Δούκα, όπου θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει και τη νίκη ειδικά με την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας το Ικόνιο. Θέλουμε μόνο τη νίκη κόντρα σε μία καλή ομάδα, έχοντας μπροστά μας μία σειρά αγώνων με Αθήνα ’90, Ερμή Ζωγράφου και Πήγασο για να «κλείσει» ο Α’ Γύρος. Θέλουμε να συνεχίσουμε μόνο με νίκες έως τη διακοπή των εορτών και να παραμείνουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό