22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ελληνικά αμυντικά συστήματα: Ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Κωστόπουλος διαθέτει το 50% του μισθού στον ειδικό λογαριασμό για τον Co-19

Ειδήσεις Ελλάδα

Ελληνικά αμυντικά συστήματα: Μπορεί οι περισσότεροι βουλευτές (και μάλιστα του κυβερνώντος κόμματος) να αντέδρασαν «μουδιασμένα» στην πρόταση Μητσοτάκη για απόδοση του 50% του μισθού τους στον ειδικό λογαριασμό για τον Co-19, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με όλους

Ελληνικά αμυντικά συστήματα: Ο Νίκος Κωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης πράττει αυτό που επιβάλλουν οι απαιτήσεις της κρίσης που βιώνει η ανθρωπότητα και η χώρα μας. Ζητά μια συμβολική κίνηση από τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μια κίνηση που δηλώνει ότι μπροστά στην κοινή απειλή είμαστε όλοι ίσοι και ενωμένοι.

Θεωρώ υποχρέωση μου, παρά το ότι δεν συγκαταλέγομαι στην πρόσκληση του πρωθυπουργού, να πράξω το ίδιο και να διαθέσω το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για τον Co-19, για τους επόμενους δύο μήνες.

Καλώ και τους συναδέλφους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα να το σκεφθούν και να δώσουμε όλοι το παρόν στον κοινό αγώνα. Η αλληλεγγύη είναι δικαίωμα και στάση ζωής. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό