29.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ελληνίδα θεά λένε συνεχώς τη Μαρία Ναυπλιώτου ενώ η ομοιότητα με τη Bellucci είναι εκπληκτική

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Ναυπλιώτου ανέβασε φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και έδωσε τον ορισμό της φυσικής ομορφιάς. Εντωμεταξύ, για ποιες ηλικίες μιλάμε συνεχώς; Δεν υπάρχουν ηλικίες.

«Το καλοκαίρι φαίνονται όλα πιο όμορφα. Καλό μήνα». Με αυτή τη λεζάντα η Μαρία Ναυπλιώτου απέδωσε τη φυσική της ομορφιά στο καλοκαίρι. Λες και το καλοκαίρι ευθύνεται για τη φυσική της ομορφιά την οποία φυσικά και εκθείασαν οι followers της στο Instagram προς αποκατάσταση της αλήθειας. Η ομορφιά της, οφείλεται σαφώς στο DNA και πάνω από όλα σε αυτή τη φινέτσα που εκπέμπει. Σαφέστατα και κάθε γυναίκα είναι όμορφη αλλά η ηθοποιός είναι και ένα ιδανικό παράδειγμα να πάψουμε να μιλάμε για ηλικίες οι οποίες και είναι ένας αριθμός.

Η τολμηρή σκηνή Ναυπλιώτου – Μοθωναίου στην Παραλία έγινε viral ενώ έρχεται μία μεγάλη ανατροπή

Ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Μαρία Ναυπλιώτου που φέτος είδαμε στη σειρά Παραλία, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να υποδεχθεί το καλοκαίρι και να ευχηθεί «καλό μήνα».

https://www.instagram.com/p/C7qnZ-INesq/Ενδεικτικά κάποια από τα σχόλιο της ανάρτησης

Στο υπέροχο κοντινό πλάνο οι followers θέλησαν να αφήσουν το σχόλιό τους και όπως θα δεις λένε αυτό που και εσύ σκέφτηκες.

«Πόσο όμορφη!!! Η φυσική σου ομορφιά είναι μοναδική!!!»

«Πανέμορφος να είναι ο μήνας όπως εσύ ❤️❤️❤️».

Φινάλε στην Παραλία με την ανακάλυψη δύο δολοφόνων: Το μήνυμα της Μαρίας Ναυπλιώτου

Η Ελληνίδα θεά

Ελληνίδα θεά, Καρυάτιδα, είναι χαρακτηρισμοί που τις αποδίδονται διαρκώς στα social media. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν ανέβασε φωτογραφία από το λεύκωμα της φωτογράφου Calliope.

«Αυτή η φωτογραφία είναι από το λεύκωμα της @queencalliope με ελληνικές φορεσιές από την πλούσια συλλογή του Λυκείου των Ελληνίδων. Όταν την βλέπω σκέφτομαι όλες τις γυναίκες που έζησαν πριν από μας και μας κληροδότησαν πολλά που οφείλουμε να μην ξεχνάμε. Αυτή τη μέρα καλό είναι να θυμόμαστε και τις γυναίκες που πήραν μέρος στην Ελληνική Επανάσταση του 1821. Παραθέτω ένα απόσπασμα της Καθηγήτριας Ιστορίας του ΕΚΠΑ κας Μαρίας Ευθυμίου. “Οι γυναίκες βρέθηκαν στη δίνη των γεγονότων, στη βία και τις συμφορές του πολέμου, επιστρατεύοντας την αντοχή, την αξιοπρέπεια, την περηφάνια, την καρτερία, την εφευρετικότητα, το πείσμα, τη γενναιότητα τους, σε κάθε περίσταση και στιγμή. Τα έργα τους παρέμειναν πολλές φορές σιωπηλά, δύσκολα ανιχνεύσιμα και εξ’ αυτού, συχνά μη καταγεγραμμένα”. Τιμή λοιπόν, σε όλες και όλους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας. Κι ας μην αναφέρονται όπως τους πρέπει», είχε γράψει ως λεζάντα στη φωτογραφία που ακολουθεί.

https://www.instagram.com/p/CqNP9i4t7_z/Η ομοιότητα με τη Monica Bellucci

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την αιθέρια Monica Bellucci και την εμφάνισή της στο Ηρώδειο όπου ερμήνευσε επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας. Μία από τις ομορφότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, σαγήνευσε τους Έλληνες θεατές στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ. Ποια άλλη θα μπορούσε να υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας; Ίσως υπάρχει μία.

Είναι γνωστό πως και η Μαρία Ναυπλιώτου έχει παίξει στην παράσταση Master Class στην οποία υποδύθηκε τη Μαρία Κάλλας, με τεράστια επιτυχία.

«Το 2018 υποδύθηκα την Μαρία Κάλλας. Αν και έχω παίξει αρκετούς δύσκολους ρόλους, δεν έχω συναντήσει ποτέ ένα πρόσωπο με τόσο σκοτάδι. Και όταν σκέφτεσαι ότι πρόκειται για ένα υπαρκτό πρόσωπο, μια σπουδαία Ελληνίδα, που ξέρουν οι πάντες, είναι πάρα πολύ λυπηρό», είχε δηλώσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ομοιότητά της με τη Monica Bellucci είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη ενώ και οι δύο γυναίκες ταυτίστηκαν με τους ρόλους όπου υποδύθηκαν την τεράστια Μαρία Κάλλας.

https://www.instagram.com/p/Cyap3gWNX-L/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό