22.5 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελλάς το μεγαλείο σου: Οδηγούσε με το πόδι στον γύψο και τις πατερίτσες… στο χέρι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χρήση του κινητού τηλεφώνου στο τιμόνι, η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, η ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας μέσα στις πόλεις, οι «σφήνες» και οι μαγκιές βρίσκονται δυστυχώς στην ημερήσια διάταξη. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα παρατηρητικός, για να διαπιστώσεις ότι στους ελληνικούς δρόμους επικρατεί το απόλυτο χάος.

Τα περιστατικά παραβιάσεων του ΚΟΚ και τα παράδοξα στους ελληνικούς δρόμους, έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο. Ωστόσο ένα ακόμα βίντεο ντοκουμέντο περί ανευθυνότητας οδηγών στους δρόμους βλέπει το φως της δημοσιότητας και έρχεται να προστεθεί στην ήδη μακρά λίστα αντίστοιχων περιστατικών.

Αυτή τη φορά με το πόδι στον γύψο και τις πατερίτσες στο χέρι, ένας άνδρας οδηγούσε ατάραχος τη μηχανή του. Το περιστατικό με τον οδηγό της μηχανής που κρατά τις πατερίτσες, καταγράφηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (20/9) σε κεντρικό δρόμο στον Ταύρο.

Στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega, φαίνεται ο άνδρας να οδηγεί με σπασμένο πόδι μία μηχανή. Παράλληλα, ο οδηγός με το ένα χέρι κρατάει το τιμόνι και με το άλλο τις πατερίτσες.

Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα περιστατικό που εγκυμονεί κινδύνους όχι μόνο για τον ίδιο τον οδηγό, αλλά και για όσους κινούνται γύρω του, αφού σε περίπτωση απροόπτου τα αντανακλαστικά του σίγουρα θα τον προδώσουν….

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό