21 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Ελλάδα όπως λέμε… Πορτογαλία – Το κλειστό γκρουπ που ανήκει η Εθνική μας ομάδα στο Nations League

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε άνετα με 2-0 της Ιρλανδίας στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χάρις στα γκολ των Μπακασέτα και Μάνταλου. «Μαγική» ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τρομερή και η εμφάνιση των διεθνών μας, οι οποίοι έχουν το απόλυτο στον όμιλο (4X4) και περιμένουν την Αγγλία στο ΟΑΚΑ στις 14 Νοεμβρίου για την μάχη της 1ης θέσης!

Μάλιστα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου και θα τα καταφέρει και μαθηματικά, σε περίπτωση που αποφύγει την ήττα στο ΟΑΚΑ. Ο λόγος είναι πως θα διατηρηθούμε με την ισοπαλία στο +3 από την Αγγλία, ενώ παράλληλα θα έχουμε την ισοβαθμία υπέρ μας, χάρη στη νίκη μας στο «Γουέμπλεϊ». Συνεπώς, ακόμη κι αν χάσουμε στην τελευταία αγωνιστική στο Ελσίνκι από την Φινλανδία (17/11) και η Αγγλία νικήσει την Ιρλανδία, εμείς θα παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου μας.

Το κλειστό γκρουπ που ανήκει η Εθνική μας ομάδα

Η Ελλάδα μπαίνει σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ με ομάδες που όχι απλά είναι αήττητες στον όμιλο τους στο Nations League, αλλά μετρούν μόνο νίκες. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ανήκει στον 2ο όμιλο της League B, έχει 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι σε Αγγλία (εκτός), Ιρλανδία (εντός και εκτός) και Φινλανδία (εντός).

Στη League B, καμία άλλη ομάδα δεν έχει το απόλυτο, ενώ στη League A, μόνο η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο τα έχει καταφέρει με 3/3 νίκες και συντελεστή 7-3 γκολ.  Με τη League D να μην έχει επίσης ομάδα με απόλυτο νικών, απομένει η League C, εκεί όπου μονάχα η Ρουμανία είναι αήττητη. Κι αυτή ωστόσο, με 3/3, αλλά και συντελεστή γκολ… ίδιο με την Εθνική μας ομάδα, 9-1!

Επομένως, η Ελλάδα ανήκει σε ένα κλειστό γκρουπ μαζί με Πορτογαλία και Ρουμανία, αφού είναι οι μοναδικές ομάδες που μετράνε μόνο νίκες μέχρι στιγμής, στους ομίλους τους στο Nations League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό