21.7 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ελκυστικό ακόμη και για τους χρήστες Android

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα το δεύτερο κατά σειρά πραγματικά budget smartphone για τα δεδομένα της εταιρείας, το οποίο ακούει στο όνομα iPhone SE (2020). Το smartphone αυτό μοιάζει αρκετά με το iPhone 8 το οποίο κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια ωστόσο στο εσωτερικό του κρύβεται το τελευταίο και πανίσχυρο SoC, A13 Bionic το οποίο εξοπλίζει και τα iPhone 11 τα οποία κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο του 2019.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του ο CEO της Apple, Tim Cook δήλωσε ότι η Apple είναι αρκετά ικανοποιημένη από την πορεία του δεύτερου iPhone SE έως τώρα. Το smartphone κάνει αρκετά καλές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και αποδεικνύει ότι ακόμη και εν έτει 2020 υπάρχει χώρος στην αγορά για smartphone με μικρές οθόνες.

Σύμφωνα με τον Cook, η ανταπόκριση του κόσμου για το iPhone SE (2020) είναι υψηλή. Το νέο iPhone έχει αγαπηθεί από δύο ομάδες ανθρώπων. Αυτούς που αγαπάνε τα smartphone με μικρές οθόνες που δεν κάνουν συμβιβασμούς στο hardware αλλά και τους Android χρήστες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο οικοσύστημα της Apple, δηλώνει ο Cook.

Νομίζω ότι (το νέο iPhone SE) είναι κατάλληλο για κάθε αγορά στον κόσμο. Ειδικά για αυτές που το μέσο εισόδημα είναι χαμηλό. Θα υπάρξουν αρκετοί άνθρωποι που θα μεταφερθούν στο στρατόπεδο του iOS.

Τι πιστεύει ο Cook για το νέο iPhone SE;

Το νέο smartphone εξοπλίζεται με το κορυφαίο SoC των high-end flagship smartphone, iPhone 11. Ο Cook πιστεύει ότι είναι ταχύτερο από το γρηγορότερο Android smartphone, το οποίο και θεωρεί απλά πολύ καλό. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ο A13 Bionic. Τέλος, σύμφωνα με τον Cook, εάν χρειάζεστε ένα smartphone με τα καλύτερα χαρακτηριστικά δεν πρέπει να έχετε στις επιλογές σας το Samsung Galaxy S20 Ultra ή κάποιο άλλο. Αλλά θα πρέπει να αγοράσετε το νέο iPhone SE (2020) παρά το γρηγορότερο Android smartphone.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό